Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Web Developer bij Jouw Omgeving (Utrecht)

  • Geplaatst op: 01-11-2015

Jouw Omgeving

Per direct, fulltime

Ben jij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op web development gebied? Ben je nooit tevreden als je naar code kijkt die je een half jaar geleden geschreven hebt? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Je kunt met ons (een team van techneuten en ontwerpers) werken aan een geavanceerde, gebruiksvriendelijke en innovatieve eHealth-applicatie: Jouw Omgeving.

De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit de doorontwikkeling van het platform, ontwikkelen van nieuwe functionaliteit en uiteraard het refactoren van “oude” code.

Werkwijze

  • We werken met de mooiste talen en frameworks zoals Python / Django, HTML5 / CSS3 / ReactJS / Webpack / Mac OS X / Linux, git / enz.
  • We werken “agile”, maar zien dit als een middel en niet als doel;
  • We gebruiken Open Source frameworks en we ontwikkelen (mee) aan Open Source projecten;

Functie

We zoeken per direct een enthousiaste web developer, bedreven in HTML5, CSS3 en JavaScript, met gevoel voor verantwoordelijkheid en kwaliteit. Je hebt ervaring met ReactJS, Ember, Angular of een ander "framework" en gevoel voor design en usability (we hebben onze wortels in techniek én ontwerp). Je bent open-source minded, leergierig en volgt de nieuwste trends in webtechniek. Je organiseert je eigen werkproces en werkt graag samen.

Wat we bieden

  • Een fulltime functie met een goed salaris
  • Een hecht team waar voldoende ruimte is om je te ontwikkelen
  • Een prettige en mooie werkomgeving
  • Goede voorwaarden (lunch, stoelmassages, tafelvoetbal, bar met tap, soms humor en nog veel meer)
  • Informele organisatie

Over Jouw Omgeving

Jouw Omgeving helpt mensen. Door middel van ons online hulp platform helpen we kinderen met een depressie, meiden met een eetprobleem, jongeren met een licht verstandelijke beperking en ouders van kinderen met gedragsproblemen. En we helpen zorgprofessionals hun cliënten beter te helpen.

We bieden een breed scala aan mogelijkheden als veilig berichtenverkeer, (groeps)chats, online dagboeken en complete online behandelingen. Daarbij willen we de hedendaagse technieken en mogelijkheden optimaal benutten. Ons ontwerp speelt daarbij een cruciale rol: wij willen onze informatie zo visueel en interactief mogelijk aanbieden. Dit alles met maar één doel: een zo prettig mogelijke ervaring bieden aan onze gebruikers.

We horen graag van je!

Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@jouwomgeving.nl.
Mocht je vragen hebben, bel dan 088-4500 250.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.