Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior front-end developer / Front-end architect bij Bravoure (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 20-10-2015

Bravoure

Jouw profiel

Bravoure is per direct op zoek naar een senior front-end (web) developer met een passie voor het internet en gevoel voor animatie. Samen met twee andere front-end developers bent je verantwoordelijk voor alle front-end werkzaamheden, wat inhoudt dat je samen met de designers en back-end developers bepaalt wat technisch haalbaar is en correcte ureninschattingen verzorgt. HTML5, CSS3 (SASS) en Javascript/jQuery hebben geen geheimen meer voor je. De afgelopen jaren heb je legio responsive webpagina’s gebouwd en de grillen van de verschillende devices (mobiel, tablet en desktop) en browsers kan je dromen. Je werkt op een gestructureerde manier en hanteert in je code een strikte scheiding tussen structuur, opmaak en gedrag. Je hebt een visie en strategische mening over de ontwikkeling van platformen en het gebruik van frameworks (zoals Angular, Backbone, etc) en bent samen met de tech lead mede verantwoordelijk voor alle technische keuzes.

Tijdens een SCRUM sprint zorg je er samen met back-end en creatie voor dat een idee tot leven komt in de browser. Laadtijd en performance heb je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je elke dag op zoek naar de nieuwste technieken en animatie mogelijkheden.

Dit verwachten wij

Het basispakket:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • ‘Hands-on’ mentaliteit
 • Uitgebreide en aantoonbare kennis van HTML5, CSS3, Javascript en jQuery
 • Ervaring met SASS (of LESS)
 • Expert in mobile en responsive websites
 • Ervaring met GIT of ander versiebeheer
 • Basiskennis van PHP
 • Ervaring met een front-end framework zoals Angular, Backbone, etc.
 • Online portfolio of recente voorbeelden van je front-end werk
 • Per direct beschikbaar
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Gevoel voor humor

De extra’s waar we blij van worden:

 • Ervaring met SCRUM, Agile of een ander soortgelijke projectmatige aanpak
 • Ervaring met Symfony2, PHP/MySQL en/of SEO
 • Een Spotify playlist
 • Ons gevoel voor humor

Dit bieden wij

Bravoure biedt je een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid, zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een gezellige en open werksfeer. Met een gedreven team van 15 collega’s werk je voor A-merken en culturele organisaties als ING, Brunel, Harley-Davidson, CJP, Amsterdam Dance Event, Marqt en Mojo Concerts. Samen werken we aan uiteenlopende projecten zoals (mobiele) websites, uitgebreide social media integraties en uitdagende online campagnes. Aan maatpakken en jargon doen we niet. Wel hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor. We zitten naast de Nederlandsche Bank in hartje Amsterdam.

Herken je jezelf of je beste vriend(in)?

Deel deze vacature met hem/haar of stuur je CV, motivatie en recente voorbeelden van je code naar vacature@bravoure.nl. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.