Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature twee goede WordPress-developers bij Nordique (Groningen)

  • Geplaatst op: 18-10-2015

Nordique

Gezocht: Twee goede WordPress-developers. Ambitie geen bezwaar.

Sterker nog: ambitie is een dikke pré.

Nordique is een internetbureau in Groningen met ruimte voor een ambitieuze developer die WordPress van binnen en van buiten kent. En: omdat wij groeien zoeken we een developer die de ambitie heeft de technique van Nordique naar een nog hoger niveau te tillen. Gave baan!

Over Nordique

Wij maken websites voor klinkende namen als VNO-NCW Noord, AOG School of Management en RTV Noord. En niet zomaar websites; steengoede websites. Websites met resultaat. Dat durven we best te zeggen. Arrogant? Nee hoor. Zelfverzekerd.
Ons kantoor zit aan de rand van Groningen in een heerlijk stukje natuurgebied. Daar werken we met ons team hard aan mooie projecten voor ambitieuze klanten. En omdat we zo hard werken, maken we ook graag veel lol. Bijvoorbeeld tijdens ons gezamenlijke lunch in de binnentuin bij mooi weer of in de serre bij slecht weer. Het is dus fijn als je van humor houdt ;).

Ben jij de developer die we zoeken?

Wij zoeken een getalenteerde, ambitieuze WordPress-developer die zijn (of haar) vak verstaat en niet bang is voor een uitdaging. Iemand die goed is in het bedenken van creatieve, technische oplossingen waar klanten echt wat aan hebben. Een communicatief sterke teamspeler, want samen maken we de mooiste dingen. En: een harde werker met gevoel voor humor, nuchtere instelling, uitstekend zelfinzicht en verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit is onze wishlist qua techniek:

  • WordPress heeft voor jou geen geheimen meer
  • Je beheerst PHP, MySQL, HTML5, JavaScript/jQuery, CSS3
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met WooCommerce, Git, Foundation/Bootstrap, Sass, Grunt/Gulp

En is dit dan jouw wishlist qua baan?

  • je hebt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; vertrouwen is key,
  • je hebt de ruimte om de technische kant van Nordique naar je hand te zetten en naar een hoger niveau te tillen,
  • je werkt aan een mooi klantportfolio met een focus op het MKB,
  • je hebt supertoffe collega’s,
  • je krijgt een prima salaris en mooie secundaire voorwaarden zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Match?

Solliciteer dan door je C.V. met portfolio en motivatiebrief te mailen naar ter attentie van Geert Smit. Wil je eerst graag meer weten? Bel dan gerust: 050-2110020.

Wat meer informatie over de technique bij Nordique:

Nordique staat voor resultaatgerichte websites. We hebben ons gespecialiseerd in WordPress en werken volgens onze eigen Nordique-methode. We vinden het belangrijk dat al onze websites honderd procent veilig zijn, eenvoudig kunnen worden beheerd door onze klanten, goed vindbaar zijn en resultaat opleveren. Dat kan alleen als ze technisch perfect worden gebouwd. Daar staan we dan ook voor.