Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature AngularJS goeroe bij Bossers & Cnossen (Groningen)

  • Geplaatst op: 29-11-2015

Bossers & Cnossen

AngularJS goeroe gezocht!

Wil jij het verschil maken? Wij ontwikkelen innovatieve software producten die worden gebruikt bij een groot aantal eindgebruikers. Wij zoeken een expert op het gebied van AngularJS die ons team komt versterken en onze producten op een hoger plan gaat brengen.

Jouw rol binnen het team:

Op dit moment hebben wij een aantal succesvolle applicaties die wij op basis van een abonnement verkopen. Dit jaar zijn wij bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten overgestapt op AngularJS in combinatie met een restful API in Spring. Jij wordt binnen het team de spil tussen de front-end developers en de back-end developers. Met de kennis die je van AngularJS hebt, zorg je er niet alleen voor dat de kwaliteit van onze huidige projecten nog beter wordt, maar speel je ook een belangrijke rol in het overzetten van onze huidige applicaties naar AngularJS. Daarnaast vind je het leuk om de kennis over AngularJS over te dragen aan jouw collega’s.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent communicatief en je kunt op een prettige manier je kennis delen.
  • Je bent bekend met SCRUM of hebt ervaring ​met​ ​het ​werken ​binnen SCRUM-teams​.
  • Je ​bent zeer bedreven met HTML, CSS en Javascript.
  • Je bent bekend met Grunt, Bower, Yeoman en Git.
  • Je hebt uiteraard veel ervaring met het maken van webapplicaties in AngularJS.

Wat bieden we jou?

Binnen Bossers & Cnossen omarmen we nieuwe technologieën en geven wij samen met vooraanstaande partners zoals IBM, invulling aan nieuwe mogelijkheden. Jij krijgt de mogelijkheid om je stempel te drukken binnen ogenschijnelijk onbegrensde mogelijkheden.

Je bent onderdeel van een hecht scrum-team van ongeveer 10 personen binnen een grotere organisatie. Naast een marktconform salaris en goede mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen, vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Dit komt tot uitdrukking in het vieren van successen, het leren van fouten en een actief 'beleid' op het gebied van buiten-kantoor activiteiten.

Enthousiast? Of nieuwsgierig?

Wil je meer informatie? Bel voor een kop koffie met Robbert van der Veen op 050 850 69 00.
Al enthousiast en gelijk solliciteren? Stuur je sollicitatie dan naar hrm@bnc.nl.

Bedrijfsprofiel:

Bossers & Cnossen ziet ICT als commodity, net zoals water uit de kraan. Het is noodzakelijk om te overleven en overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar. Wij geloven dat een goed functionerende ICT-omgeving net zo gewoon moet zijn als water uit de kraan.

Wij leveren ICT-functionaliteit waarmee klanten hun doelstellingen kunnen realiseren: van een eenvoudige werkplekoplossing of ICT-infrastructuur tot een complexe cloudoplossing of Saas-functionaliteit op het gebied van zorg, educatie en onderzoek. Deze functionaliteit leveren wij aan de (semi-)overheid en het (middel)grote bedrijfsleven.

Ons doel is om een professionele en kwalitatief hoogstaande ICT-speler in het marktsegment te zijn, waarbij tevreden klanten de basis vormen voor een gezonde bedrijfsvoering.

Bossers & Cnossen herkent zich in de kernwaarden Solide, Kundig, Nuchter en Persoonlijk. Wij staan voor een eerlijke en persoonlijke benadering, hebben oog voor de lange termijn en investeren in groei van kennis, mensen en relaties. Daarmee borgen wij de financiële gezondheid en continuïteit van onze onderneming en de organisaties van onze klanten.

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.