Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Docent web-developer bij ROC van Twente (Enschede)

 • Geplaatst op: 25-11-2015

ROC van Twente

Docent web-developer (0,8-1,0 fte)

MBO College voor Vormgeving, Mode & Media

Creativiteit is het sleutelwoord voor alle beroepen waarvoor wij opleiden. Maar met creativiteit alleen komen onze studenten er niet. Er moet ook echt een vak geleerd worden en dat betekent ook hard werken. Wij leren jongeren hun talenten te ontwikkelen. Van onze studenten vragen we inzet en doorzettingsvermogen.

Onze opleidingen

Wij bieden voltijd en deeltijd mbo-opleidingen op diverse niveaus. Binnen VM&M zijn 5 onderwijsteams; zo'n 110 medewerkers leveren dagelijks een bijdrage aan het opleiden van 1600 studenten. De lessen worden verzorgd op onze locatie in Enschede.

Functie-inhoud

Als docent ben je de spin in het web van het leerproces van onze student. De doelgroep is BOL, niveau 2, 3 en 4. Het voorbereiden van lessen en natuurlijk het lesgeven aan onze studenten behoren tot jouw taakgebied. Ook begeleid je studenten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. Het spreekt voor zich dat je jouw bijdrage levert in de beroepspraktijkvorming en in de studieloopbaanbegeleiding. Tot slot draag je je steentje bij aan de ontwikkeling, vernieuwing en totstandkoming van het onderwijscurriculum.

Voor de opleiding Mediavormgever zijn we op zoek naar een breed georiënteerde full stack web-developer in het bijzonder voor onze studenten interactieve vormgeving voor leerjaren 2,3 en 4.

Je bent in de eerste plaats een techneut met affiniteit voor het creatieve deel van het vakgebied en je hebt ervaring in het ontwikkelen van mobile apps en websites. Je bent een teamspeler, die constant op de hoogte wil zijn van de technologische ontwikkelingen. Je hebt fundamentele kennis van het programmeren van of mobile- of webapplicaties en beheerst verschillende programmeertalen. Bij het programmeren gebruik je design patterns om een heldere structuur in de code te realiseren. Daarbij ben je in staat om mobile apps te ontwikkelen en te publiceren op verschillende (mobiele) platforms. Je bent gewend om te werken met actuele tools en ontwikkel-omgevingen (in combinatie met versiebeheer, zoals GIT). Je kunt werken volgens een marktconforme workflow, zoals Agile ontwikkelmethoden en Scrum.

Je bent interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent. Je bent flexibel en bij voorkeur al vaardig in het motiveren van jongeren.

Functie-eisen

Kom je bij ons werken, dan vragen wij van jou:

 • bevoegdheid om les te geven in het mbo, door middel van een PDG of een afgeronde lerarenopleiding (of studerende daarvoor)
 • afgeronde hbo-opleiding
 • actuele kennis van het vakgebied web developer
 • pedagogisch inlevingsvermogen
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • een proactieve teamgeest

Wat je nog meer moet weten

Hieronder lees je je arbeidsspecifieke voorwaarden:

 • salaris: schaal LB / maximaal € 3.823,00 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband: onbepaalde tijd (bij goed functioneren en wanneer er voldoende formatieruimte is), met in aanvang een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • de locatie voor deze functie is De Maere in Enschede
 • voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Nico Kanne 053-8518506

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Check dan ROC van Twente als werkgever.

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan hier!