Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Front-end developer bij Aviva Solutions (Leiden)

  • Geplaatst op: 03-11-2015

Aviva Solutions

Front-end: Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. Met oog voor design.

Ben jij die enthousiaste, zelfstandige en ervaren Front-end Developer?
Overtuigend en vol doorzettingsvermogen om concepten en designs goed te vertalen naar werkende prototypes waar we tot nu toe alleen nog van gedroomd hebben? Kom dan eens praten over de mogelijkheden op onze creatieve afdeling, locatie Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden).

Als ervaren front-ender bij Aviva Solutions ben je de spil in het adviseren van het team waarin je werkt van designers, projectmanagers, developers en opdrachtgevers. Met dit team werk je voornamelijk aan sites, apps, portals en campagnes. Grotendeels intern, maar bij scrumprojecten soms ook als team extern bij de klant op locatie.

Zijn wij een ‘perfect fit’?

Bepalen of we een goede match zijn voor elkaar - en dus ook dat je bij onze opdrachten en klanten past - gaat verder dan voldoen aan lijstjes en certificaten. Natuurlijk willen we dat je heel goed bent in je werk. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat we een klik met je hebben. En dat je goed gemutst aan het werk gaat. Verder vragen we relevante kennis van het vak en enthousiasme voor onze klanten.

Over jou

Responsive design en mobile first zijn randvoorwaarden waar jij al vaak mee gewerkt hebt en die we terugzien in jouw portfolio. Je hebt een HBO denk- en werkniveau óf een portfolio waarin we de slimheid van jouw werk terugzien.

Ook ben jij

  • Al minimaal 5 jaar werkzaam als front-ender. Senior dus.
  • Op de hoogte van alle vernieuwingen en trends op het digitale speelveld.
  • Ervaren met de scrum werkwijze.
  • Bereid om collega front-enders te helpen waar nodig.
  • Sterk in het verwoorden van de mogelijkheden aan je team en klanten.
  • Een kei in het upgraden van de UserExperience d.m.v. interacties en animaties wat het werk nét dat beetje extra sjeu geeft.
  • Secuur en gestructureerd.
  • Ervaren op het gebied van HTML, CSS, Sass, Less, jQuery, Javascript.
  • In staat te werken met Grunt, Git, Photoshop, Illustrator, Sketch en tools als icon- en fontgenerators zodra dit nodig is

Over Aviva Solutions 

Wij adviseren, realiseren en beheren al vanaf 2006 diverse online oplossingen voor onze klanten. O.a. op het gebied van E-commerce, Mobile, User experience, Intranet & Collaboration. Denk aan klanten als Manfield, Kwantum, Primagaz, CBR, TLN en de Brandweer.

Ons aanbod

Een heel fijne werkplek in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk a/d Rijn of in het Glasgebouw (Strijp S) in Eindhoven. Je komt te werken met verschillende multidisciplinaire teams en andere front-enders; wij werken vaak volgens de scrummethodiek. We betrekken je actief bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. En er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of je te ontwikkelen: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland. Een dienstverband van 32 uur is bespreekbaar. En oh ja, we vinden dat goed werk goed beloond moet worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een laptop, mobiele telefoon en leaseauto. 

Kom je ons team versterken?

Aviva werkt graag voor langere tijd samen, daarom zijn we ook een hecht team. Maar er is altijd een plekje vrij voor nog meer talent! Herken jij jezelf in deze vacature en lijkt het je wat om bij ons te werken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar jouwtoekomst@avivsolutions.nl t.a.v. Catriona de Ligt.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.