Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij FD Mediagroep (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 20-11-2015

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

FD Mediagroep

Ben jij een ervaren front-end developer met gevoel voor interactie ontwerp en op zoek naar een organisatie die je de mogelijkheid biedt je ideeën verder te ontwikkelen en je uitdaagt mee te denken in grote (digitaliserings) projecten? Dan komen we graag met je in contact!

Over FDMG

De FD Mediagroep (FDMG) is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Als collega bij FDMG maak je deel uit van een gepassioneerd team van gedreven collega’s die allemaal vorm geven aan de digitalisering.

We dagen je uit je ideeën verder te ontwikkelen en bieden je een innovatieve omgeving waar ruimte is voor initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid in een informele, professionele en pragmatische sfeer. Kijk voor meer informatie op: www.fdmg.nl.

Wat ga je doen

Als front-end developer kom je te werken in een team van 20 gedreven professionals: softwareontwikkelaars, testers, front-enders, dev/ops engineers en product-owners. Wij maken al onze websites volledig responsive en jouw taak is om te zorgen dat onze gebruikers altijd een goed en snel werkende site hebben. Niet alleen technisch maar ook wat betreft user interactie. Je krijgt verder de kans om met de nieuwste technieken te werken en hierin de nodige cursussen te volgen.

Wat heb je nodig?

We zoeken collega’s die beschikken over technisch inzicht. Je voelt je prettig op het snijvlak van creativiteit en techniek. Je bent innovatief, hebt analytisch denkvermogen en een proactieve houding. Je vindt het prettig om dagelijks uitgedaagd te worden in je werk. Je toont verantwoordelijkheid en initiatief. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel, niet alleen op technisch gebied, maar ook op functioneel gebied.

Must haves

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau.
 • Tenminste 3 jaar ervaring als Front End Developer.
 • Kennis en ervaring met HTML5/CSS3, jQuery, JavaScript.

Nice to haves

Kennis en ervaring met vernieuwende technologieën als Node.js, less, backbone, AngularJS, RequireJS/AlmondJS, Thymeleaf, GruntJS is mooi meegenomen.

Ben je ambitieus en heb je bijvoorbeeld de ambitie om een publieke presence op te bouwen, dan is dat een pre.

Heb je niet alles in huis, maar sta je wel open om te leren? Dan komen we toch graag met je in contact. Onze collega’s op expert niveau willen je graag helpen, zodat je je snel de juiste kennis eigen maakt.

Wat bieden wij:

 • Expert training in en werken met nieuwe technologieën.
 • Veel diversiteit in je werkzaamheden (o.a. websites, radio, apps, big data analyse).
 • Werken in een organisatie met een platte structuur.
 • Agile werkmethode en werken in projectteams.
 • Samenwerken in een hecht team van 20 gedreven ontwikkelaars.
 • Parttime / fulltime mogelijkheden en flexibele werktijden.
 • Uitstekend salaris en pensioenvoorziening.
 • Werken op een centraal gelegen toplocatie, boven restaurant Dauphine bij het Amstelstation.

Interesse?

Dan ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Reageer via het online sollicitatieformulier dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Arno Vaneman, manager digitaal van FDMG, via telefoonnummer 06 -1136 5018.

Wij werken, op het moment, niet met recruitmentbureaus en doen alleen zaken met kandidaten op persoonlijke titel.

Please note that we are explicitly looking for candidates who are fluent in Dutch.