Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Symfony (Den Bosch)

 • Geplaatst op: 01-12-2015

Symfony

Locatie: hartje Den Bosch

Als Front-end Developer ben je de spil tussen alle disciplines binnen jouw (Scrum) team. Om een naadloze ervaring te garanderen werk je nauw samen met de klant, Interaction Designers, Visual Designers en Back-end Developers. Jouw kennis van HTML5, CSS3, JavaScript, Angular, Node.JS, Grunt, Sass, Bower, Patternlab, Git, jQuery en BEM kan je gedachteloos overbrengen op jouw collega’s en implementeren in creatieve oplossingen.

Je bent communicatief en constructief, je werkt gestructureerd en volgens de laatste webstandaarden. Je maakt geen oplossing zonder nagedacht te hebben over onderhoudbaarheid, performance en accessibility en daarnaast zorg je ervoor dat alle oplossingen cross-device en cross-browser even goed werken.

Je werkt in kleine multidisciplinaire (Scrum)-teams voor klanten zoals Boots, Malmberg, Amsterdam Arena, Cruijff Classics, etc. Daarnaast houd je jezelf op de hoogte van de laatste trends op vlakken als User Experience, Webdesign en Front-end technieken.

Dus, beschik jij over:

 • MBO/ HBO werk- en denkniveau met ervaring als Front-end Developer
 • Een Agile (Scrum) mindset
 • Ruime kennis en ervaring met HTML5, CSS3 en JavaScript
 • Kennis en ervaring met Photoshop
 • Kennis en ervaring met Sketch is een pré
 • Ervaring met versiebeheer (Git)
 • Kennis met frameworks als AngularJS, jQuery en Sass
 • Enige ervaring met methodieken als BEM, Atomic design en OOCSS is een pré
 • Enkele jaren relevante werkervaring
 • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal

Hoe je dag eruit kan zien

08.30 uur
Je komt binnen en begint de dag met een begroeting van de receptie en een goede kop koffie. Terwijl je op je flexible werkplek met je collega's het afgelopen weekend doorneemt klap je alvast je laptop open om de laatste mailtjes te beantwoorden.

10.00 uur 
De daily-stand-up met jouw project team staat op de planning. Je haast je naar de 'koeienkamer' (meeting room) om met het hele team de planning van deze week te horen, je eigen status toe te lichten en overige technische, UX of formele zaken te bespreken.

13.30 uur
Exact om 13.30 uur begint het momentje van rust. Samen met je collega’s ga je naar de kantine om daar gebruik te maken van de uitgebreide en gezonde lunch waar je soms praat over het werk maar meestal de Champions League wedstrijd van die avond doorneemt.

16.00 uur
Ook vandaag weer merk je dat er te weinig uren in je werkdag zitten. In je Skype venster wachten nog een aantal vragen van de project manager en je wil die 'divjes' vandaag ook nog even responsive maken.
Weer thuis gekomen realiseer je je dat je morgen een technische toelichting moet geven op een project, wat een dynamisch werk heb ik toch, dan maar op tijd naar bed vanavond.

Over Symfony

Symfony adviseert bedrijven op het gebied van e-commerce en ondersteunt bij het bouwen en exploiteren van webwinkels. Naast het geven van onafhankelijk strategisch advies bieden wij pragmatische e-commerce oplossingen. Voor starters hebben we standaard oplossingen en kunnen we een veelvoud aan extensies implementeren. Voor grotere trajecten ontwikkelen onze developers maatwerkoplossingen en koppelingen. Voor iedereen bieden we uitgebreide support mogelijkheden. Onze klanten kunnen 24/7 bij ons terecht voor advies en support.

Symfony is onderdeel van Digital United, een krachtig internetpowerhouse met circa 200 medewerkers, verdeeld over acht internetbedrijven. Door de unieke samenstelling blijven de bedrijven geconcentreerd op hun specifieke speelveld, maar kunnen klantvragen door samenwerking ook vanuit een breder perspectief worden gerealiseerd. Naast Symfony behoren ook Yourzine, SearchResult, Someone, Social Inc., Mobile Pioneers en Colours tot Digital United.

Wat biedt Symfony jou?

Symfony biedt je een informele werksfeer, ruimte voor nieuwe ideeën en concepten en doorgroeimogelijkheden. Uiteraard zijn er binnen Symfony voldoende opleidingsmogelijkheden op zowel technisch vlak als het ontwikkelen van soft skills.

Ja! Dit is mijn baan!

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan nu bij ons door je cv met motivatie te mailen naar hrm@symfony.nl.
Pas je niet helemaal in het profiel, maar denk je wel geschikt te zijn of heb je vragen? Neem dan contact op met Hanneke Ketelaars, Project Manager Symfony, via 073 68 11 002.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.