Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Web Application Developer (Medior) bij Essent (Den Bosch)

  • Geplaatst op: 03-11-2015

Essent

Als front-end web developer (interne titel: Online Application Developer) heb je je sporen verdiend in software ontwikkeling. Je beschikt over een visie, ziet de ruimte voor verbetering en innovatie en weet vanuit je kennis samen met je team goede en toekomst-vaste oplossingen te realiseren. Vanuit een Solution Architecture en een Requirements Specification kom je tot de juiste technologische oplossing. Je ziet toe op oplevering van juiste kwaliteit, overzicht en priorisering van het opgeleverde. Nieuwe technieken en methodieken op het gebied van web development hebben je interesse en je bent bekend met ontwikkelmethodieken zoals Agile of Waterval. Door de vele ontwikkelingen en initiatieven binnen Essent kunnen wij je zeer innovatieve uitdagingen in het vooruitzicht stellen!

Deze functie vraagt een HBO werk- en denkniveau en werkervaring in online web development in een medior rol. Verder heb je:

  • Aantoonbare ervaring met toepassingen als HTML (HTML5 is een pre), Javascript, jQuery, CSS3, NodeJS, Webservices (XML, JSON, REST) en SOA architecturen;
  • Ervaring in bibliotheken zoals Underscore/LoDash, Grunt, AMD en Promisses is een pré;
  • Aantoonbare ervaring in werken in een ontwikkelteam;
  • Hands-on ervaring met diverse ontwikkelmethoden & technieken als Scrum, Test Driven Development;
  • Relevante ervaring in de Utility of Telecommunications of Finance sector is een pré;
  • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Marielle de Koning, Sr. Talent Recruiter, via marielle.de.koning@essent.nl. Interim oplossingen behoren niet tot de mogelijkheden. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en de vacature is beschikbaar totdat deze niet meer zichtbaar is op werkenbijessent.nl.

Over Essent

Essent biedt je een mooie en zeer verantwoordelijke baan in een dynamische markt die voortdurend verandert. Naast uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden (salaris tussen 3130 - 4472 bpm exclusief vakantiegeld) heeft Essent veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Ook is er ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. Wij bieden in eerste instantie een contract aan voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen.

Bij Essent rekenen klanten op je. Want Essent levert. Slimme, handige oplossingen die het mensen makkelijker maken. Vandaag en in de toekomst. Dat is precies de reden waarom klanten klant worden. Zo'n 2,6 miljoen alleen in Nederland al.
En als onderdeel van RWE ligt er zelfs een prachtige internationale markt. Dat maakt twee perfecte redenen om je loopbaan bij ons te starten.

Best in class

Wij willen de best presterende energieleverancier voor onze klanten zijn. Dat klinkt soft, maar vraagt om harde deliverables. De ongeveer 3.200 mensen van Essent zijn elke dag opnieuw op zoek naar simpele maar geniale ideeën die onze gebruikers inspireren en duurzaam vooruit helpen. Dat is onze belofte, en die komen we na. Voor de ideeën van de toekomst verwachten we veel van de generatie van de toekomst. Jonge professionals met de drive om het beste uit zichzelf te halen. Alleen zo, geloven wij, wordt dat ene fantastische product geboren. Of die ene service waarvan niemand dacht dat het kon. Daarvoor bieden we je alle ruimte. Want ook als werkgever geldt: Essent levert.

Solliciteren?

Dat kan uiteraard 24/7 via werkenbijessent.nl of deel de vacature met mensen in jouw netwerk.