Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Junior Front-end developer bij Aviva Solutions (Leiden)

  • Geplaatst op: 03-11-2015

Aviva Solutions

Je hebt net je CMD-diploma op zak en staat te springen om eindelijk centen te kunnen verdienen met je grootste passie: Front-end Development!

Ben jij die enthousiaste jonge Front-end creatieveling? Heb jij een passie om concepten en designs om te zetten naar werkende prototypes vol interactie? Dan spreken wij jou graag!

Als startend front-end developer bij Aviva Solutions bouw en onderhoud je de html, styling en interactie (javascript) van diverse websites. Je werkt voornamelijk los van een CMS, Framework of Solution in statische HTML en interactie. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in ons kantoor in Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden).

Zijn wij een ‘perfect fit’?

Bepalen of we een goede match zijn voor elkaar - en dus ook dat je bij onze opdrachten en klanten past - gaat verder dan voldoen aan lijstjes en certificaten. Natuurlijk willen we dat je heel goed bent in je werk. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat we een klik met je hebben. En dat je goed gemutst aan het werk gaat. Verder vragen we relevante kennis van het vak en enthousiasme voor onze klanten.

Over jou

Je bent bekend met termen als HTML5, CSS3/Sass, jQuery en weet met deze technieken een website te bouwen. Je weet wat responsive design is, maar je hoeft er nog niet mee gewerkt te hebben.

Ook ben jij

  • Afgestudeerd met het CMD-diploma op zak (of een soortgelijke opleiding op dat gebied)
  • Op de hoogte van alle vernieuwingen en trends op het digitale speelveld.
  • Secuur en gestructureerd.
  • Leergierig om tools zoals Photoshop Sketch, Git en Gulp onder de knie te krijgen

Over Aviva Solutions

Wij adviseren, realiseren en beheren al vanaf 2006 diverse online oplossingen voor onze klanten. O.a. op het gebied van E-commerce, Mobile, User experience, Intranet & Collaboration. Denk aan klanten als Manfield, Kwantum, Primagaz, CBR, TLN en de Brandweer.

Ons aanbod

Een heel fijne werkplek in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk a/d Rijn. Je komt te werken met verschillende multidisciplinaire teams en andere front-enders; wij werken vaak volgens de scrummethodiek. We betrekken je actief bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. En er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of je te ontwikkelen: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland. Een dienstverband van 32 uur is bespreekbaar. En oh ja, we vinden dat goed werk goed beloond moet worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.

Kom je ons team versterken?

Aviva werkt graag voor langere tijd samen, daarom zijn we ook een hecht team. Maar er is altijd een plekje vrij voor nog meer talent! Herken jij jezelf in deze vacature en lijkt het je wat om bij ons te werken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar jouwtoekomst@avivsolutions.nl t.a.v. Catriona de Ligt.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.