Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ontwikkelaar bij KPN (Zoetermeer)

 • Geplaatst op: 12-11-2015

KPN

Altijd al willen werken aan de bouw van nieuwe Cloud diensten binnen een groot bedrijf? Wij zoeken enthousiaste Ontwikkelaars om het CloudNL team te versterken.

Jouw rol als Ontwikkelaar

Als Grip Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en in stand houden van wat je hebt ontwikkeld in de praktijk. Je maakt onderdeel uit van het gedreven Grip team. Binnen dit team bouwen we aan self services waarmee onze klanten op unieke en eenvoudige wijze toegang krijgen tot hun applicaties. Je houdt je bezig met Cloud aggregatie, Identity management, autorisatie en identificatie, en API ontwikkelingen.

Je maakt onderdeel uit van het gedreven Grip team. Als Grip Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het Grip platform binnen de Cloud van KPN en draag je bij aan de Operations taken. Je geeft je klanten een unieke klantbeleving en controle op hun eigen diensten waarmee ze kunnen groeien in de Cloud.

Je biedt de klanten self services waarmee ze op een unieke en eenvoudige wijze toegang krijgen tot de applicaties, op basis van Single Sign On en Active Directory. Wij geloven daarbij in een agile aanpak waarbij meerdere malen per dag geautomatiseerd applicaties getest en uitgerold worden.

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • 6 tot 10 jaren relevante werkervaring
 • Ruime kennis van en aantoonbare ervaring als frontend developer met Javascript (backbone) , HTML5, CSS en SASS(bootstrap),
 • Of ruime kennis van en aantoonbare ervaring als backend developer met NodeJS, MySQL en LDAP

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng
 • Een impact hebbende (klant én team) verantwoordelijkheid
 • Flexibiliteit in het bepalen van je eigen planning en agenda; ruimte voor het prettig invulling geven aan werk en privé balans
 • Een gevarieerd, betrokken en gemotiveerd team
 • Mogelijkheid tot bezoeken van (internationale) summits en congressen
 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KPN CAO
 • 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), vergoeding reiskosten woning-werk, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten & diensten en uitstekende pensioenvoorwaarden.
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je permanent blijft ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Cloud Services van KPN levert en ontwikkelt cloud diensten voor consumenten en zakelijke gebruikers. De afdeling Cloud Services bestaat uit circa 80 mensen verdeeld over vier teams. Door de afdeling wordt de volledige cloud stack beheerd. Dat betekent dat de hardware in het datacenter, de netwerk infra, de storage infra en alle services daarbovenop door één team beheerd wordt. De teams binnen Cloud Services zijn verdeeld over drie locaties: Groningen, Amsterdam en Zoetermeer. Een aantal belangrijke kernwaarden die gelden binnen de afdeling zijn: Excellente klantbeleving, gepassioneerde medewerkers, continue innovaties en veilige diensten. Dat levert een interessante, veelzijdige, inspirerende werkomgeving op. Kennis, teamwork en een persoonlijke benadering staan voorop.

Meer informatie of solliciteren?

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet via de onderstaande link:

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Voor meer informatie over deze functie of procedure kun je contact opnemen met Roderick Volz, KPN Recruitment, via telefoonnummer +31 6 836 535 61 of via email roderick.volz@kpn.com. Een (e-)assessment en screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces van KPN.