Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature senior frontend (React) developer bij Leukeleu (Utrecht)

  • Geplaatst op: 11-11-2015

Leukeleu

Jij bent een senior frontend (React) developer met gevoel voor design en UX.

Je raakt enthousiast van cutting-edge technieken als React (Native), Redux, en je kent de laatste ES proposals al uit je hoofd voordat Babel ze transpileert. Waarschijnlijk bestaat je setup uit Atom of Sublime Text ondersteund met linters, wordt je code getest door Jest / Mocha / Karma en gebundeld door webpack.

Functieomschrijving

In een team van 12 developers maken we samen goed doordachte websites en webapplicaties. Hiervoor werken we samen met verschillende ontwerpbureaus. We gebruiken open source frameworks en libraries, en ontwikkelen (mee) aan open source projecten.

Als developer bij Leukeleu werk je met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je denkt mee qua design en UX / UI, en zorgt ervoor dat elke pixel op de juiste plek staat. Hiervoor gebruik je de laatste front-end technieken, en zorgen we er samen voor dat de back-end hier naadloos op aansluit.

Wij bieden je een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden (o.a. een lekkere lunch, stoelmassage en pensioenregeling). Je komt in een leuk team waarin we graag van elkaar leren. We gaan naar meetups, en organiseren ze ook zelf. Voldoende ruimte dus om je verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • guru op gebied van HTML5, CSS3 en JavaScript
  • ervaring met React, Sass / postcss / cssnext, webpack of vergelijkbaar
  • gevoel voor design en UX
  • een goed gevuld GitHub profiel is een pré
  • open source minded
  • leergierig, je volgt de laatste trends in webtechniek

Lijkt dit je leuk?

Stuur dan een mailtje naar vacatures@leukeleu.nl.
Kijk voor meer informatie op http://www.leukeleu.nl/werken-bij/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.