Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Young Talent Front-end Developer bij Achmea (Apeldoorn)

 • Geplaatst op: 03-11-2015

Achmea

Ben jij als Young Talent Front-end Developer het nieuwe gezicht van de portalenfabriek?

De functie

Als Front-end Developer binnen het Microsoft Competence Center ben je verantwoordelijk voor de styling en look & feel van de portalen die opgeleverd worden. Deze portalen worden ontwikkeld d.m.v. Sharepoint en bestaan uit veelal generieke componenten en specifieke componenten die geassembleerd worden tot een portaal. Styling gebeurt middels HTML/CSS en Javascript. Je hebt veelvuldige afstemming met zowel de klant als de collega’s binnen je team en bent het gezicht van de portalenfabriek naar buiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Demo’s en je vertaalt UX design naar werkende portalen. Je bent in staat om de vraag te spiegelen op het aanbod en op basis daarvan de juiste implementatiekeuzes te maken.

Je werkt in teamverband en wilt samen doelen behalen. Je hebt een vooraanstaande rol in het realiseren van het ontwerp van het portaal. Daarnaast is het bouwen van unit tests en het documenteren van je werk ook onderdeel van je functie. Je volgt actief de in- en externe ontwikkelingen op het gebied van Sharepoint, HTML(5), CSS, Javascript en Angular. Je werk gaat verder dan alleen code, hebt een voorbeeldrol en je helpt je team te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop het product en onze werkwijze nóg beter kunnen (continue verbeteren).

Het profiel

Als Young talent Front-end Developer heb/ben je:

 • Afgeronde HBO opleiding en affiniteit met development
 • 1-3 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties en software-HTML(5), CSS, Javascript zijn voor jou geen geheimen, je code is opgezet conform webstandaarden en je weet hoe je deze moet schrijven voor cross-browser ondersteuning
 • Je scheidt opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (JavaScript) in je oplossingen
 • Je hebt kennis van het realiseren van een responsive design en search engine optimization technieken, search driven websites en de infrastructuur die de oplossingen ondersteunen.
 • bereid je te laten omscholen tot Microsoft Platform en ontwikkeltool kenner.
 • voelt je thuis is een dynamische organisatie met een grote complexiteit in zowel techniek als de organisatiestructuur.
 • Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web technologie goed in de gaten.
 • Daarnaast ben je sterk analytisch en creatief in het vinden van oplossingen.
 • Je bent communicatief sterk en kunt beïnvloeden.
 • Ervaring met het realiseren van interactieve websites is een pre.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

De kracht van het Microsoft Competence Center ligt in in-house ontwikkelen van voornamelijk standaard en generieke Microsoft oplossingen/portalen aan onze klanten. We zijn een voorloper op het gebied van technologieën, hebben een nauwe samenwerking met Microsoft en maken gebruik van de nieuwste tooling. Achmea heeft strategisch gekozen voor inzet van SAP en Microsoft voor het ondersteunen van de bedrijfsprocessen. Door deze keuze is er binnen het competence center, meer specifiek voor het onderdeel Solution Factory – Portalenfabriek, behoefte aan Front-End Developers die ons helpen onze ambities waar te maken. Hierbij werk je nauw samen met de Service Delivery Manager of de Scrummaster. Je hebt met verschillende domeinen te maken binnen onze organisatie (Zorg, Schade en Sociale Zekerheid, Pensioen Leven Sparen, e.a.). Het binnen de gestelde tijd, geld en kwaliteit opleveren van software/generieke componenten is een uitdagend en spannend proces. Dit bereiken wij door een goede samenwerking en door iedere keer te kijken hoe we ons zelf kunnen verbeteren en of efficiënter te werken. Je komt in een klein nieuw net samengesteld team, waarin je zelfstandig aan de slag gaat. Het team werkt dedicated voor Centraal Beheer.

Wij bieden

Een afwisselende baan voor één jaar in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering en goede pensioenvoorzieningen. De salarisrange loopt van €2487,- tot € 3891,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl. 13e maand, vakantiegeld en winstdeling). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.

Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor 36 uur per week met als standplaats Apeldoorn. 4x9 en thuiswerken is in overleg bespreekbaar (na de inwerkperiode).

Solliciteren en meer weten?

Solliciteer via de onderstaande link. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter op 06-27087554. Een online assessment en een Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.