Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Priva (De Lier)

 • Geplaatst op: 18-12-2015

Priva

Maak slimme teeltbesturing excellent bruikbaar en overal toegankelijk

Wij zijn Priva en we zijn op zoek naar een supergetalenteerde Front-end Developer!
Iemand die onze klanten een geweldige user experience gaat geven en daardoor direct bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Onze klanten zijn telers van groente, fruit en bloemen. Je vindt ze bij ons om de hoek in het Westland, maar bijvoorbeeld ook in China, Mexico, en Californië. Hun doel is om met minder energie en water toch voldoende en kwalitatief goed voedsel te produceren voor de groeiende wereldbevolking. Zij zijn dagelijks intensief bezig met het beheren van het klimaat- en energieproces in hun hi-tech kas via onze applicaties. De user interface die jij ontwikkelt geeft de telers controle, inzicht en het vermogen te besparen waar het kan.

Je krijgt van ons een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan. Wij zijn benieuwd of jouw DNA matcht met het onze:

 • Je hebt een oprechte fascinatie voor het Front-end vakmanschap en dus ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
 • Je sluit vanzelfsprekend al aan in het designtraject en je slaat de brug naar realiseerbaarheid. Jij bent onze Front-end expert, maar wanneer nodig sta je je teamgenoten bij met bijvoorbeeld testen of UI design.
 • Je schrijft robuuste, leesbare en herbruikbare code. Maar je kunt ook terugschakelen naar de Prototyping–modus, waarbij je snel oplossingen in elkaar zet en zo nodig ook weer weggooit.
 • Je hebt affiniteit met UX. Jij snapt dat een perfect getimede animatie of een zorgvuldig gekozen woord het verschil kan maken voor onze gebruikers. Je kunt visual designs en interactieve mock-ups goed interpreteren en zo nodig challengen. Je kunt icons en custom fonts geschikt maken voor het web.
 • Je waardeert details, maar je denkt ook graag mee over het grotere geheel. Je kunt jouw creatieve ideeën goed onder woorden brengen en staat open voor die van anderen. Als er keuzes gemaakt moeten worden, dan weeg je daarbij de waarde voor onze klanten, de haalbaarheid, timing en het belang van Priva goed af.
 • Functie: Front-end Developer
 • Afdeling: Research & Development
 • Contract type: 32-40 uur in de week
 • Locatie: De Lier, Nederland 

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

 • Minimaal HBO / WO werk en denk niveau op het gebied van web- of softwareontwikkeling.
 • Circa 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke Front–end rol.
 • Vanzelfsprekend ben je sterk in HTML, CSS, Bootstrap en JavaScript. Je hebt kennis van object georiënteerde technieken. En interesse voor open source.
 • Nederlands sprekend en uitstekende beheersing van de Engelse taal
 • Je voelt je thuis in een multi-disciplinair team. Met een “Agile mindset” pas je je gemakkelijk aan bij veranderingen of nieuwe inzichten.
 • Je hebt ervaring met Sass/SCSS, MVC, Angular en Bower. Je kent Git, SVN of TFS.
 • Het is gewenst als je gewerkt hebt met Visual Studio of basiskennis hebt van C# en ASP.NET. Helemaal geweldig als je ervaring hebt met het opzetten en onderhouden van een UI component library.

De afdeling Horti Control en het UX team

Je komt in een multidisciplinair productmarktteam (PMT) van 20 professionals. We werken op het moment aan een web gebaseerde UI voor laptop, tablet en smartphone. Je werkt samen met Product Managers, Software Ontwikkelaars, UX Designers en Testers. Maar ook Service en Support medewerkers zitten dichtbij, zodat je het direct hoort als klanten ergens tegenaan lopen. En vanzelfsprekend ook als ze superblij met ons zijn.

Naast dit product/markt gerichte team ga je deel uitmaken van het User Experience-team. Met je UX collega’s deel je je expertise, inspiratie en uitdagingen. Samen met andere Front-end ontwikkelaars en designers til je de UX discipline bij Priva op een hoger niveau. Je beheert samen de digitale branding en gaat daarbij voor herbruikbaarheid en consistentie. In ruil daarvoor ontvangen zij je aanvraag om naar de Fronteers conferentie te gaan met gejuich in plaats van vragen.

En natuurlijk hebben we aan jou ook graag een leuke, sympathieke collega. We kunnen best tegen een geintje en we vinden het gezellig als je meedoet met één van onze sportieve activiteiten, een hackathon of teametentje.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen via werkenbijpriva@priva.nl ter attentie van mevrouw Anneke van de Langkruis.