Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Infostrada Sports (Nieuwegein)

 • Geplaatst op: 23-12-2015

Infostrada Sports

Wie zijn wij?

Infostrada Sports, het toonaangevende internationale sportbedrijf, levert innovatieve en unieke diensten en producten aan de sportindustrie. Infostrada Sports is actief in het produceren, distribueren, publiceren en het te gelde maken van sportdata op alle platformen.

De sportdatabase van Infostrada behoort tot de grootste ter wereld. De klanten en partners van Infostrada Sports bestaan onder meer uit media in binnen- en buitenland, televisiezenders, internationale sportbonden, en organisatoren van evenementen. Infostrada Sports is een 'Gracenote company' en opereert meer en meer met internationale ontwikkelteams.

Infostrada Sports biedt haar klanten innovatieve distributie- en publicatieoplossingen voor haar klanten. De afdeling Web Development van Infostrada Sports is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van webapplicaties (frontend en backend).

Voor Web Development zijn we op zoek naar een Frontend Developer.

Wat houdt de functie in?

Je maakt onderdeel uit van een ervaren en enthousiast team van vier programmeurs dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en verbeteren van zowel bestaande als nieuwe online applicaties. Het ontwikkelen van websites en bijbehorende front- en backend programmatuur behoren tot jouw kerntaken. Efficiency, structuur en optimale performance zijn hierbij de belangrijkste competenties. Je ontwikkelt zowel aan innovatieve projecten voor gerenommeerde klanten als aan onze rijke productportfolio. Daarnaast moet je initiatiefrijk, creatief en een teamplayer zijn. Maar bovenal moet je een passie voor sport hebben!

Functie-eisen:

 • Je hebt affiniteit met sport, actief of passief
 • Relevante werkervaring als webdeveloper (HTML, CSS, JS)
 • Vertrouwd met AngularJS en Sass/Less
 • (Oplossend) werk- en denkvermogen op HBO-niveau
 • Goede kennis van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je hebt geen bezwaar tegen werken in de avonduren en in het weekend

Verder is het een pre als je kennis hebt van:

 • GIT of andere versiebeheer tools
 • WordPress
 • API’s, JSON(P), XML
 • Andere programmeertalen zoals PHP/Laravel of C#

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele werksfeer in een jong team en een dynamisch mediabedrijf
 • Werken op OS naar keuze (Windows, Mac OSX of Linux)

Interesse?

Sluit bovenstaand profiel aan bij jouw ambities en wil jij je passie voor sport en IT combineren in een baan, stuur dan je motivatie en CV naar Yvonne van Diermen (hr@infostradasports.com).