Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Allround Front-end Webdeveloper bij De Franse Kamer (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 26-01-2016

De Franse Kamer

Wij zijn op zoek naar:

De Franse Kamer is op zoek naar een front end developer (fulltime) met creatief inzicht en de ambitie om voorop te lopen in dit vak. Een passende opleiding is geen vereiste, maar een sterk online portfolio wel. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het creëren van online advertising (actie-sites, landingspagina’s, interactieve prerolls, banners, rich media, mobile ads) voor A-merken.

Vereisten:

  • Online portfolio die aansluit bij ons portfolio
  • Allround development skills
  • Pixelperfect
  • Goed gevoel voor animaties
  • Photoshop en illustrator tot in de puntjes
  • Sterk gevoel voor design en typografie
  • Kennis van HTML5 is vereiste

Wij bieden:

De Franse Kamer biedt je de unieke kans om veel te leren en mee te werken aan interessante projecten. We werken in een klein team met een informele werksfeer. DFK biedt een uitstekend salaris met bijbehorende voorwaarden zoals gratis lunch, top-kantoor, pensioenregeling en 13e maand.

Herken je jezelf in de bovenstaande functieomschrijving, stuur dan een mail met CV en online portfolio naar jobs@defransekamer.com.