Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Randstad Groep (Diemen)

 • Geplaatst op: 17-01-2016

Randstad Groep

In de rol van front-end developer werk je bij Randstad Groep IT, de IT afdeling van Randstad Groep Nederland. Onze missie is het creëren van maximale waarde voor Randstad Groep Nederland met onze creatieve en inventieve IT-oplossingen. Door te blijven werken aan kennis, innovatie en de inzet van de nieuwste technologieën kunnen Randstad, Tempo-Team en Yacht hun toppositie handhaven. Jouw inbreng is voor hen van essentieel belang voor een toonaangevende positie op de markt. Jij maakt dus echt het verschil!

Meer lezen over het werken bij Randstad Groep IT? Bezoek onze website.

Jouw rol

Als front-end developer bij Randstad Groep IT ben jij verantwoordelijk voor de front-end van de drie belangrijkste websites van Randstad Groep Nederland, te weten: randstad.nl, tempo-team.nl en yacht.nl. Je maakt deel van een team bestaande uit back-end developers, testers en UX designers en werkt nauw met hen samen voor het opleveren van nieuwe functionaliteit voor onze websites. Onderstaand een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van onze belangrijkste websites;
 • Je vertaalt designs en mockups naar toegankelijke én herbruikbare HTML, CSS en JavaScript;
 • Je denkt mee met de visual en UX designers over het ontwerpen van nieuwe componenten;
 • Je werkt nauw samen met back-end developers voor een soepele integratie van de front-end templates.

Bij Randstad Groep IT wordt gewerkt volgens de agile werkwijze scrum. In tweewekelijkse sprints werk je intensief aan het realiseren en opleveren van de gewenste functionaliteit voor onze klanten Randstad, Tempo-Team en Yacht.

Jouw team

Als front-end developer maak je onderdeel uit van het Online team, dat wordt aangestuurd door Monique de Jong en bestaat uit back-end developers, testers en UX designers. Je werkt op dagelijkse basis nauw met je teamleden samen aan het realiseren van kwalitatief hoogstaande oplossingen die in tweewekelijkse sprints worden opgeleverd. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat onze websites écht het visitekaartje van onze organisatie zijn.

Wij zoeken

Jij beschikt over een afgeronde hbo/wo opleiding en ten minste drie jaar werkervaring als front-end developer. Daarnaast ben jij analytisch en communicatief sterk en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan. Verder ben je proactief, behulpzaam en een echte teamspeler. Ook beschik je over:

 • Uitstekende kennis van moderne HTML en CSS technieken;
 • De kennis om vanilla Javascript en object-georiënteerd te schrijven;
 • Affiniteit met UX / Design;
 • Ervaring met front-end gerelateerde tools zoals pre-processors (SASS, Babel), build tools (Grunt, Gulp) en versiebeheer (Git, SVN) is een pre;
 • Ervaring met ECMAScript 6 is een pre.

Wij bieden

Als koploper in de wereld van werk bieden wij jou een inspirerende en motiverende werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en betrokken collega’s altijd toewerkt naar het beste resultaat. Je kunt rekenen op een marktconform salaris tussen € 3.200,- en € 3.700,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;
 • Benefit-budget dat je (bijvoorbeeld) kunt inzetten voor extra vrije dagen of salaris;
 • Laptop, telefoon en mobiliteitsregeling;
 • Bonusregeling waar je zelf invloed op hebt;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.

Het betreft een fulltime medior functie voor 40 uur per week (32 uur per week is bespreekbaar) op ons hoofdkantoor in Diemen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze vacature en wil je graag aan de slag als front-end developer bij Randstad Groep IT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog via onze website. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure of antwoord op je vragen? Neem dan contact op met René Megens, corporate recruiter, tel: 06-23115764 of Monique de Jong, IT director, tel: 06-54913684.

Je kunt uiterlijk tot en met vrijdag 22 januari solliciteren. Indien jouw sollicitatie na deze datum binnenkomt, nemen we je sollicitatie afhankelijk van de overige sollicitaties wel of niet in behandeling. De eerste gesprekken vinden kort na de sluitingsdatum plaats op ons hoofdkantoor in Diemen.