Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior / Senior Front-end developer bij DesignCloud (’s-Hertogenbosch)

 • Geplaatst op: 12-01-2016

DesignCloud

Ben jij die medior / senior front-end developer met uitstekende technische en design skills? Die een passie heeft voor de nieuwste technieken, die creativiteit en functionaliteit in balans brengt, met als doel een unieke user experience voor de eindgebruiker? Werk je graag nauw samen met vakgenoten, ben je kritisch, kijk je verder dan je eigen werkgebied en heb je de ambitie om door te groeien? Dan zoeken wij jou!

DesignCloud is een full-service merkenbureau en streeft naar de beste communicatie oplossing voor onze klanten zowel online als offline. Wij geloven dat de beste oplossingen worden gemaakt door multidisciplinaire teams die nauw samenwerken met de klant.

Wat wij van je vragen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt ruime ervaring in HTML(5), CSS(3), JavaScript (jQuery)
 • Je hebt ervaring met Cross-browser debugging en performance testing en -optimalisatie
 • Je bent stressbestendig en kunt werken met deadlines
 • Je kan goed functioneren in kleine teams
 • Je hebt oog voor details en voelt verantwoordelijkheid voor je opgeleverde werk
 • Je werkt zelfstandig en bent niet bang om initiatief te nemen
 • Je bent op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op gebied van frontend
 • Je hebt kennis en ervaring met Adobe Photoshop
 • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden

De volgende punten zijn een pré

 • Ervaring met Agile/Scrum
 • Ervaring met LESS/SASS
 • Ervaring met WordPress
 • Ervaring met Sketch
 • Affiniteit met UX en Visual Design

Wat bieden wij jou

We bieden je een functie binnen een groeiende organisatie die werkt voor gevarieerde klanten (A-merken uit o.a. retail- en zorgsector), zowel commercieel als non-profit. Wij zijn een relatief kleine organisatie waarbij je inbreng groot kan zijn en dit biedt je veel bewegingsvrijheid en kansen. DesignCloud is een jonge organisatie waar een informele sfeer heerst en er werken professionals met verschillende disciplines. Hierdoor leert iedereen van elkaar en word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Om dit te bereiken krijg je bij ons de vrijheid om kennis op te doen en verschillende methodieken in te zetten. Onze hoofdlocatie bevindt zich in het centrum van ’s-Hertogenbosch en is goed bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Op kantoor bieden we je een eigen prettige werkplek binnen een inspirerende en monumentale werkomgeving. Deze bevindt zich in een verzamelgebouw waar allerlei creatieve bedrijven gevestigd zijn. Wij bieden je een marktconform salaris.

Interesse?

Neem contact op met Wesley op 06 - 41 71 57 80 voor meer informatie of stuur een e-mail naar wesley@designcloud.nl met je CV en motivatie.