Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior/Senior Front End Developer bij Jungle Minds (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 12-01-2016

Jungle Minds

Jungle Minds bedenkt, ontwerpt & ontwikkelt digitale oplossingen met functionele waarde voor eindgebruikers. Bij Jungle Minds zijn developers onderdeel van ons design- en interactieteam, streven altijd naar een ultieme experience maar excelleren net zo hard op het meer complexe logica-werk. Om ons design en front end team nog verder te versterken zijn we op zoek naar een ervaren front end developer. Iemand die de technische kar kan trekken op complexe projecten en getalenteerde juniors kan laten groeien.

WAT JUNGLE MINDS DOET

Om maximale creativiteit & kwaliteit te behalen is ons design proces altijd cross-functioneel en volledig gericht op een ultieme gebruikerservaring. Meestal ontwikkelen we ‘full-service’, soms samen met technische partners of met de IT-organisatie van onze opdrachtgever. We zijn nadrukkelijk geen campagne-, communicatie- of promotiebureau maar we maken duurzame digitale oplossingen met functionele waarde voor eindgebruikers. Altijd ontwikkeld met oog op kwaliteit, schaalbaarheid, performance en een sublieme user experience.

Ons design & development team bestaat uit 15 designers en front end developers. Ons totale team is zo’n 40 man sterk en werkt onder meer voor Schiphol, Ultimaker, Edu-Actief, Philips, TNT, Ohra, ABN AMRO en Ajax. We zijn gevestigd in Amsterdam Noord, pal aan het IJ op een paar minuten van CS.

WIE WE ZOEKEN

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een developer die qua karakter, motivatie en vaardigheden naadloos in ons team past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Een gespecialiseerde ‘client-side’ ontwikkelaar met ruim 5 jaar (bureau-) ervaring in front end development en de bijbehorende professionele skills qua time-management, testing, ‘trouble shooting’ en teamwork.
 • Ervaren genoeg om complexe technische keuzes begrijpelijk te maken voor klanten en om teamgenoten te coachen.
 • Een communicatieve en gezellige teamplayer die een echte bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons design en development team.
 • Absolute expert in HTML, CSS, Native Javascript en JQuery.
 • Aantoonbaar ervaren in het gebruik van MV* frameworks.
 • Geïnteresseerd in nieuwe technieken/tools en kan niet wachten hiermee aan de slag te gaan.
 • Bekend met andere tools/technieken als: pre-processors, workflow tools, Git, Node.js en Unit tests.
 • Ervaren in het optimaliseren van webapplicaties.

HOE JE WERKDAG ER ONGEVEER UIT GAAT ZIEN:

Als medior/senior developer bij Jungle Minds ben je vooral actief als teamlid in een van onze creatieve teams. Je bent in dat team onder meer:

 • Verantwoordelijk voor alle technische keuzes op jouw projecten en sparring partner voor zowel onze opdrachtgever als onze lead design.
 • De coach van junior developers in het team en je begeleidt hen in hun inhoudelijke ontwikkeling en werkplezier.
 • Buiten projecten werk je aan de optimalisatie van ontwikkelprocessen (DevOps) en zet je je in om de kennis van het team te vergroten.

JUNGLE MINDS BIEDT

Jungle Minds is een gevestigd bureau maar ook volop in ontwikkeling. We hebben grote ambities, we groeien hard en hebben een cultuur waarin design en development het hart van het bureau vormt. Dat biedt je als medior/senior developer alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf en ons bureau verder te ontwikkelen. We investeren fors in je ontwikkeling en bieden alle ruimte voor het bezoeken van congressen, meet-ups of het volgen van trainingen. De overige voorwaarden zijn trouwens ook uitstekend. Kortom: kom kennismaken!

INTERESSE?

Heb jij de brains, code-skills en drive die we zoeken? Stuur ons dan vandaag:

 • In 2 of 3 zinnen, wie jij bent en waarom jij bij Jungle Minds wilt werken.
 • Een up-to-date CV.
 • Link van je LinkedIn.
 • Nothing beats ‘live’ werk! Graag zien we een paar links naar recente code waar je trots op bent. Dit mag een live applicatie zijn of een link naar je GitHub.

Eerst graag meer informatie? Check de ‘Werken bij’ pagina of bel even met Alexandra, HR-Manager, via 020 – 514 14 14.

SOLLICITEER NU

Zie jij jezelf terug in het geschetste profiel? Kom kennismaken!