Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij Label A (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 11-01-2016

Label A

Over Label A

Wij ontwikkelen online producten, platformen en apps. We doen dit inmiddels 7 jaar en we hebben 2 vestigingen, eentje in het centrum van Amsterdam en eentje aan de Maas in Rotterdam. Ons team bestaat uit 60 designers en developers.

Onze projecten lopen uiteen van website/app ontwikkeling tot het uit de grond stampen van een compleet nieuwe SAAS dienst. Alles wat we maken is online en we nemen alleen projecten aan waar voor ons een uitdaging in zit!

De afgelopen maanden is de vraag naar SAAS diensten met een slimme front-end (Angular, Ember of Node) toegenomen omdat we veel succes hebben met onze eigen startup Bynder. We zoeken naar een team lead die ons naar een next level kan helpen op het gebied van techniek (React) en proces.

We doen dingen graag op onze eigen(wijze) manier, onze focus is gewoon te doen waar we goed in zijn.
Ons front-end team bestaat uit 10 man, met dit team bouwen we alle applicaties voor klanten en onze eigen startups.

Omdat we met veel grote klanten en succesvolle startups werken worden onze applicaties door bizar veel gebruikers bekeken. Een gemiddelde applicatie bij ons heeft gemiddeld 200.000 gebruikers of bezoekers en we doen rond de 25 applicaties per jaar, go figure.

Over de functie

Je bent een steengoeie ontwikkelaar. Je geniet ervan om op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste ontwikkelingen: ES7? Gulp? Je houdt in alles rekening met de uiteindelijke performance, want er maken miljoenen mensen gebruik van de code die je schrijft. Je snapt de eeuwige balans en afweging tussen perfectioneren (alles kan altijd beter) en shippen. En verder is het meegenomen als je ervaring hebt met een of meerdere van deze punten:

 • Senior level ervaring
 • Kennis van verschillende javascript frameworks, zoals AngularJS, React of Ember
 • Hoog niveau Javascript en ervaring met Object-Oriented Javascript
 • Minimaal 3 jaar ervaring met JavaScript frameworks
 • Is meester in HTML5 en CSS3, it’s all about semantics
 • Begrijpt server-side programmeertalen, zoals python, en weet hiermee om te gaan
 • Is GIT master
 • Heeft ervaring in het werken met RESTful API’s
 • Weet Libraries en micro frameworks goed in te zetten
 • Je communicatie skills zijn goed, je kunt samen met de klant de scope van projecten beheren

Graag solliciteren via http://labe.la/1f7.