Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end developer bij TrueLime (Breda)

 • Geplaatst op: 28-01-2016

TrueLime

Wat je gaat doen?

Als Senior Front-end Developer werk je bij TrueLime aan innovatieve weboplossingen in een jong en flexibel team. Dit doe je voor een groot scala bedrijven als bijvoorbeeld Bovag, BDO, Gemeente Rotterdam, NIPO en Koninklijke Visio.

Je gebruikt voor jou bekende technieken als HTML5, (Sass/Less)CSS, Javascript en Front-end Taksrunners. In je Front-end werk houd je altijd de gebruiker en Performance in gedachten. Dit doe je samen met collega’s in onze projectteams en zelfstandig. Zo werk je regelmatig op kantoor in Breda en wissel je dit af met dagen bij de klant.

Naast het zelf ontwikkelen van web-applicatie's, vinden wij het ook zeer belangrijk dat je door je ervaring en kennis andere Front-end Developers stuurt en begeleidt. Door je positieve attitude en doordat je andergen graag helpt, ben jij de drive achter alle Front-end Developers van Truelime. Je neemt het voortouw in het vernieuwen en verbeteren van de Front-end ontwikkeling binnen onze organisatie.

Omdat wij ontwikkeling van onze mensen belangrijk vinden, stimuleren we jou om kennis te delen, creatief te denken. Ook waarderen we het als jij je mening geeft over onze oplossingen en komt met vernieuwende ideeën. Daarnaast bieden we je de kans om een actieve en zichtbare bijdrage te leveren aan onze projecten op het gebied van kwaliteit en resultaat.

Natuurlijk geven we jou graag de ruimte om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken binnen het vakgebied en moedigen we je aan jouw analytisch vermogen en resultaatgerichtheid in te zetten t.b.v. onze klanten en TrueLime zelf.

Wat wij jou bieden?

Bij ons werken betekent dat we jou een totaalpakket van arbeidsvoorwaarden bieden, zoals wij vinden dat het een goed werkgever betaamt. Ons arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit:

 • Een goed salaris
 • Een mooi leasebudget en de mogelijkheid je huidige leaseauto mee te nemen
 • Pensioenregeling met slechts 4% werknemersbijdrage
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen
 • Goede werk/privébalans o.a. door ouderschapsverlof, parttime en/of thuiswerken
 • Persoonlijke ontwikkeling door opleidingsmogelijkheden en coaching (en de mogelijkheid dat wij je studiekosten overnemen)
 • Werken met de nieuwste Front-end Tools & Technieken (NodeJS, GulpJS, Sass, JShint, Uglify)
 • Een goed bereikbare kantoorlocatie in Breda

Wat wij vragen?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Front-end Developer
 • Je hebt gewerkt met een of meerdere CMS-en (bijvoorbeeld Kentico, Sitecore, Joomla, Sitefinity, Episerver of vergelijkbaar)
 • Je spreekt vloeiend Javascript! Niet alleen jQuery, maar echt vanilla Javascript
 • Je droomt over CSS pre-processors
 • Front-end Performance is altijd in je gedachten
 • Je maakt ook gebruik van vergelijkbare Front-end Tools/Technieken
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift aangevuld met goede beheersing van de Engelse taal
 • In het bezit van je rijbewijs, of hiermee bezig

Wie wij zijn?

TrueLime is een full-service ICT-bedrijf gevestigd in Breda, met een enthousiast team van 35 medewerkers. Wij leveren online marketing- en communicatieoplossingen en maatwerksoftware aan een breed scala van bedrijven. Bij ons draait het, net als vroeger bij de Germanen en Kelten, om de lindeboom. De boom is het midden van de gemeenschap en brengt mensen bij elkaar om samen oplossingen creëren. Daarnaast blijven we altijd ‘true’: echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. Binnen ons bedrijf heerst een informele werksfeer met uitstekende teamspirit. Het verschil binnen de branche willen wij maken met winnende, innovatieve technologie en door een zeer betrokken, betrouwbare en klantgerichte ICT-partner te zijn voor onze klanten.

Spreekt het je aan?

Jouw reactie op deze vacature ontvangen we graag per mail.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Regina Schrage via telefoonnummer 076-8200 920.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Mocht je als recruiter denken ’dat geldt vast niet voor mij’: Helaas, dit geldt ook voor jou.