Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end webdeveloper bij ACSI Publishing BV (Andelst)

 • Geplaatst op: 23-02-2016

ACSI Publishing BV

ACSI, bekend van de groene campinggidsen, is al vijftig jaar dé Europese specialist in campinginformatie, het organiseren van kampeerreizen en het verhuren van kampeerplaatsen en accommodaties op campings.

De Europese kampeerder vindt bij ACSI zijn ideale camping en kampeervakantie. Voor de Europese camping is ACSI de aangewezen marketingpartner om de Europese kampeerders te bereiken.

ACSI is onderverdeeld in ACSI Publishing (campinggidsen, CampingCard ACSI, Eurocampings.eu, ACSI Club ID en diverse apps), ACSI Touroperating (ACSI Kampeerreizen en Suncamp holidays) en ACSI FreeLife magazine (het tijdschrift voor de kampeerder). Alle activiteiten worden uitgebreid en professioneel ondersteund met internet.

Bij ACSI werken wij graag aan mooie projecten met mooie code. De hoogste kwaliteit is voor ons de norm.

Ons online ontwikkelteam is op zoek naar een gemotiveerde

Front-end webdeveloper

De functie

Als front-end webdeveloper ben je binnen het online team verantwoordelijk voor het ontwerpen van de front-end architectuur voor ons nieuwe high traffic webplatform. Je werkt met libraries, frameworks en extensions zoals SASS, jQuery, CSS3, HTML5 en je bent op de hoogte van nieuwe technieken en methoden. Je experimenteert graag en refactoren is voor jou een gewoonte. Je vind het leuk om andere developers in jouw specialisme naar een hoger niveau te tillen.

Je hebt ervaring met het bouwen van responsive websites. Je hebt affiniteit met UX en veel oog voor detail. Je kunt aangeleverde designs probleemloos uitwerken naar diverse responsive varianten, waarbij je nauw samenwerkt met de designers.
Termen als mobile-first, progressive enhancement, gracefull degration en content agnostic zijn jou niet vreemd en je kunt deze ook toelichten. Je bent bekend met jQuery en kunt zelfstandig jQuery plugins en modules ontwikkelen, maar je kunt ook prima uit de voeten met Vanilla JS. Je bent bekend met de meest gebruikte polyfills om je code in zoveel mogelijk browsers te laten werken.

Je werkt altijd in teamverband met andere gepassioneerde developers en designers. Het is daarom belangrijk dat jij je niet alleen bezig houdt met de ontwikkelingen op front-end gebied, maar ook PHP code kunt lezen. Alles wat wij nieuw ontwikkelen is responsive, jouw ervaring met responsive webdevelopment kan je laten zien in een portfolio.

Voor een soepele samenwerking is het ook belangrijk dat je bekend bent met Scrum en Test-Driven Development (TDD).

Jouw profiel

 • HBO of universitair werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring met high-traffic websites
 • Kennis en ervaring met:
  • SASS
  • jQuery, Vanilla JS
  • HTML5, CSS3
  • UX
  • Scrum
  • Test-Driven Development
 • Je schrijft robuuste, onderhoudbare en veilige code
 • Je hebt interesse in de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied
 • Je kunt binnen een team zelfstandig en projectmatig werken

Wat heeft ACSI jou te bieden:

Een uitdagende baan bij een professioneel bedrijf, waarin veel ruimte is voor eigen inzicht, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een ondernemende en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s in een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service. ACSI heeft prima arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO-voorwaarden voor het uitgeverijbedrijf.

Heb je het gevoel dat dit een baan is die bij je past en ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons ambitieuze team, stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv via mail naar: werken@acsi.eu.

Voor meer informatie kun je bellen naar 0488-452055 en vragen naar Erik Bijl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.