Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Kaartje2go (Zwolle)

 • Geplaatst op: 11-02-2016

Kaartje2go

Ons moedige team met liefde voor taart

Wij zijn een team dat bestaat uit allemaal mensen met verschillende disciplines. Onze passie voor web development brengt ons samen in een bedrijf waar jouw stukje code iedere dag impact heeft. Dat is super tof, maar vereist ook moed. Immers, niet alles gaat perfect in de eerste poging. Maar als we samen weer een groot project live hebben gezet dan is er taart voor iedereen!

Dit doen we (zonder fancy termen!)

Kaartje2go maakt kaarten. Of beter gezegd, onze klanten maken kaarten en wij helpen hen een handje. Onze slogan is “met plezier gemaakt”. Het bedrijf is met plezier opgezet, we ontwikkelen nieuwe features met plezier en onze klanten moeten kaarten kunnen personaliseren met plezier.

Kortom:

 • Wij gaan voor 101% klanttevredenheid.
 • Of het nu via een tablet, smartphone of desktop computer is, onze klant moet een leuk kaartje kunnen maken.
 • We zijn steeds op zoek naar manieren om gebruiksvriendelijker te worden en om wensen van onze klanten te vervullen.

Hoe doen we dat (ok, met een paar fancy termen)

We gebruiken scrum. Iedere twee weken zetten we een nieuwe versie van de website live via continuous delivery. Alles draait in de cloud en iedereen mag deployments uitvoeren. Soms doen we dat zelfs een paar keer per dag! Jouw code = jouw verantwoordelijkheid. We benutten en experimenteren met verschillende tools en frameworks. Denk aan NodeJS, AngularJS, SASS, Grunt en veel meer.

Wat is tof aan de volgende 12 maanden?

Onze klanten vragen al een tijdje om cadeau’s of andere producten. Wij willen dat gaan doen! Verder moet de gehele website op ieder device goed eruit zien, met zo min mogelijk verschillende codebases en met een zo goed mogelijke usability.

Wij zoeken:

 • iemand met passie voor web development
 • je hebt (zeer) goede ervaring met Javascript
 • je droomt CSS3 en HTML5

Wij bieden:

 • Een prachtig kantoor aan de Eekwal in Zwolle
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden

Zo kan je solliciteren:

Stuur jouw CV naar "plezier@kaartje2go.nl" met als onderwerp regel "Frontend Developer". Laat ons tevens weten:

 • Over welke web technieken ben je op dit moment het meest enthousiast en waarom?
 • In welke technieken of onderwerpen zou je graag meer willen verdiepen (dat hoeft niet per se frontend gerelateerd te zijn!)
 • Waar ben je op dit moment zoal mee bezig?