Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Javascript Developer bij InventDesign (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 22-02-2016

InventDesign

Ga er maar aan staan: het verzorgen van de verlichting voor het hoofdpodium van Tomorrowland of Sensation, de hele LED-installatie voor de world tour van DJ Hardwell of een compleet LED-systeem voor de Russian Music Awards in Kazachstan, waar meer dan 100 miljoen mensen naar kijken. Duizenden LED-lampjes, unieke LED-controllers en geweldige visuele effecten stelen bij elk project de show.

En juist voor deze creatieve en innovatieve projecten zoeken wij bij InventDesign in Amsterdam een:

Javascript Developer (Fulltime / Amsterdam)

LED is VET

Al onze projecten in binnen- en buitenland vragen om creativiteit en innovatie. Het succes van onze klanten is óns succes. Niets is te gek en alles kan; LED is VET. En als onze Javascript developer speel je een cruciale rol bij deze projecten. Jij ontwikkelt de web-based, software die bij deze projecten komt kijken. Je denkt mee over de beste LED-oplossingen, wat goed in de markt zou passen en wat mooie ontwikkelingen zouden kunnen zijn. Gedreven door innovatie bouw jij mee aan deze producten, systemen en oplossingen. Ofwel, jouw innovatieve ideeën – en de onze – zet je om in mooie en werkende codes. Voor bestaande producten en producten die we samen bedenken. Van begin tot eind. Van idee tot het kloppen van de code. Van het testen tot de documentatie.

Jouw klasse

Ambitieuze en innovatieve projecten verwezenlijken, vraagt om ambitie en lef. We gaan voor de ultieme beleving, het succes van onze klant, innovatie en creativiteit. Net als jij. Dat doen en kunnen we samen omdat jij beschikt over:

  • Minimaal MBO werk- of denkniveau.
  • Kennis van en ervaring met Javascript, HTML5, CSS en jQuery
  • Interesse en ervaring met LED is een pré.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Onze deal

Een ontzettend leuke baan bij een jong, inventief en ambitieus bedrijf. Een aantrekkelijk salaris van €2000 tot €3000, een goede bonusregeling en je eigen laptop (Apple of Windows). Ruimte om te werken aan uitdagende, innovatieve en ambitieuze projecten. Veel creatieve vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. De meest geweldige werkomgeving met een team van betrokken, creatieve specialisten in een gaaf pand. Bij InventDesign ben je jezelf in plaats van een nummer. Elke dag lunchen met enthousiaste en gedreven collega’s. Elke vrijdagmiddag relaxen en voorbereiden op het weekend onder het genot van een borrel.

InventDesign: niets is te gek

Opgericht in 2000 door Stefan Verhoef als verhuurbedrijf voor licht- en geluidsinstallaties, is InventDesign anno nu uitgegroeid tot de specialist in creatieve LED-verlichting. Met klanten als DJ Hardwell, Sensation, Stage Entertainment, Nemo Science Center, het Ministerie van Defensie, Apple, Coolcat en nog heel veel meer, heeft InventDesign een indrukwekkend portfolio in binnen- en buitenland opgebouwd. Vanuit het medewerkers van InventDesign ambitieuze projecten. “Nee” of “Dat kan niet” zul je zelden uit hun mond horen.

Als Javascript developer ga jij aan de slag binnen een nieuw team onder leiding van projectmanager Raimond Stalder, dat nu al bekend staat om de enorme kennis die er binnen het team aanwezig is, de flexibiliteit, innovativiteit, creativiteit en het informele karakter. Dagelijks wordt er binnen het team besproken wat er gedaan moet worden en wordt er in sprints (scrum) gewerkt. Dat betekent soms hard werken en snoeiharde deadlines, maar ook ruimte voor zelfstandigheid en creatieve vrijheid.

Durf jij het aan?

Heb jij het lef om mee te werken aan ambitieuze, maar vooral gave projecten? Mooi. Dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren. We horen graag van je welke creatieve, innovatie-ideeën jij hebt en waarom jij voor InventDesign wilt werken en de javascript developer bent die het beste past bij deze functie en ons bedrijf. Stuur je cv en motivatie naar Raimond Stalder, je eventuele toekomstige collega en projectmanager bij InventDesign, via onze sollicitatiepagina.

Heb je vragen over deze vacature? Wil je meer weten over onze organisatie? Ook dan kun je bij Raimond terecht via de mail of met een telefoontje naar 020 - 820 01 70.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.