Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Frontend developer bij Colours (Den Bosch)

 • Geplaatst op: 25-03-2016

Colours

Als Front-end Developer ben je de spil tussen alle disciplines binnen jouw (Scrum) team.

Jouw kennis van HTML5, CSS3, JavaScript, Angular, Node.JS, Grunt, Sass, Bower, Patternlab, Git, jQuery en BEM kan je gedachteloos overbrengen op jouw collega’s en implementeren in creatieve oplossingen.  Je bent communicatief en constructief, je werkt gestructureerd en volgens de laatste webstandaarden. Je maakt geen oplossing zonder nagedacht te hebben over onderhoudbaarheid, performance en accessibility en daarnaast zorg je ervoor dat alle oplossingen cross-device en cross-browser even goed werken. Je werkt in kleine multidisciplinaire Scrum-teams voor klanten zoals Eneco, Stedin, Oxfam Novib en Dorel (Maxi-Cosi). Daarnaast houd je jezelf op de hoogte van de laatste trends op vlakken als User Experience, Webdesign en Front-end technieken.

Waarom werken bij Colours?

Je krijgt bij ons de kans om het beste uit je zelf te halen en samen met ons Colours naar een hoger niveau te tillen. We bieden voldoende doorgroeimogelijkheden, interessante namen om voor te werken, leuke activiteiten binnen en buiten het werk en nog veel meer. Eigenlijk zou je gewoon een keertje langs moeten komen om kennis te maken, wedden dat je verder met ons in gesprek wilt?

Dus voldoe jij aan onderstaande punten:

 • HBO werk- en denkniveau met ervaring als Front-end Developer
 • Een Agile (Scrum) mindset
 • Ruime kennis en ervaring met HTML5, CSS3 en JavaScript
 • Kennis en ervaring met Photoshop
 • Kennis en ervaring met Sketch is een pré
 • Ervaring met versiebeheer (Git)
 • Kennis met frameworks als AngularJS, jQuery en Sass
 • Enige ervaring met methodieken als BEM, Atomic design en OOCSS is een pré
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal

Dan is deze job echt iets voor jou en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Reageren kan via HRM@Colours.nl of bel met Iris van Dinteren via 073 - 68 11 002.