Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Achmea (Leiden)

  • Geplaatst op: 02-03-2016

Achmea Zilveren Kruis

Durf jij als Front-end Developer bij Zilveren Kruis de nieuwe standaard te bepalen?

Vakgebied: Marketing
Locatie: Leiden
Ervaring: Medior
Opleidingsniveau: HBO

De functie

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor de werking van de websites van Zilveren Kruis . Je onderhoudt en ontwikkelt de front-end library (html, css, javascript) die Zilveren Kruis voor de verschillende omgevingen gebruikt. Je werkt in een multidisciplinair team met allerlei type webspecialisten en andere ontwikkelaars.

Je bent onderdeel van een jong en enthousiast team en vindt het fijn om zelfsturend en zelforganiserend te werk te gaan. In scrumteams denk je proactief mee over de oplossingen voor de klant, die jij met behulp van jouw code gaat bouwen. Je werkt nauwgezet volgens de richtlijnen die in de styleguide zijn vastgelegd. Je bent sturend aan externen die op projectbasis het team versterken. Vanuit interesse heb je ook inzicht in backend en webAPI's.

Het profiel

Als Front-end Developer heb/ben je:

  • afgeronde relevante Hbo-opleiding (richting Media of IT) en minimaal 5 jaar ervaring als front-end developer
  • gedegen kennis van html(5), css(3) en javascript (vanilla) is een must
  • ervaring met GIT versiebeheer is een must
  • kennis van Less en/of SAS, Grunt of Gulp is een pré
  • kennis van usertesting is een pré.
  • ervaring met Scrum is een pré

Tevens ben je communicatief vaardig en ben je in staat om verwachtingen te managen. Je hebt affiniteit met marketingcommunicatie. Je bent idolaat van je vak en hebt kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied en overziet waar de online wereld naartoe gaat. Vanuit deze kennis adviseer jij de organisatie bij de inrichting van het IT landschap.

Jouw afdeling

De afdeling Online bestaat uit ongeveer 35 medewerkers verdeeld over 3 teams. 1 van deze teams is het team van Online Specialisten (14 mdw): redacteuren, designers, developers en analisten. De specialisten worden 'ingehuurd' door de business, bijvoorbeeld door de product owners uit het team Service of Commercie, om de plannen die zijn uitgedacht ook daadwerkelijk te realiseren met het scrumteam. Er heerst een open sfeer, waarbij sparren over nieuwe technieken en oplossingen tot de dagelijkse praktijk behoort! Teams die zelfsturend zijn, multidisciplinair samenwerken en autonoom oplossingen kunnen maken voor onze uitdagingen; dat is waar we als Online voor staan.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris. De salarisrange loopt tot maximaal € 3.472,- (bruto maandsalaris obv 36 uur per week excl. 13e mnd, vakantiegeld en winstdeling). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.

Het betreft een functie met als standplaats Leiden. De scrumteams werken samen op locatie, al behoren flexibel werken en thuiswerken in overleg tot de mogelijkheden. Je bepaalt je eigen groeipad, waarbij je zelf onderzoekt welke opleiding hierbij past. Leergierig en continu leren worden van je verwacht.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, Corporate Recruiter Achmea IT op 06 27087554 of solliciteer direct via de link. Een online assessment en een Pré Employment screening is een vast onderdeel van de selectie.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling wanneer er op de formele wijze, via de vacaturebank, wordt gereageerd