Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Alion (Delft)

 • Geplaatst op: 20-03-2016

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Alion

We willen met jouw hulp het beste en leukste bureau van Nederland worden en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste HTML5/CSS3 expert. Werk je graag samen met creatieven en ben je niet bang voor deadlines? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Alion is een digitaal bureau in hartje Delft. In drie grachtenpandjes aan elkaar werken we met 20 man aan toffe projecten voor A-merken zoals Audi, Volkswagen, ANWB, Transavia, noem ze maar op. Onze producten worden volledig in-house gemaakt, wat betekent dat je als front-ender samenwerkt met back-enders, designers en motion designers.

Alion heeft al 16 jaar ervaring met digitale producten maar het team is jong en er heerst een informele sfeer. Met versgemalen koffie, iedere dag een grote groepslunch en 2 minuten lopen van het station, is Alion een A-locatie om te werken.

Over de functie

Als front-end developer bij Alion ben je verantwoordelijk voor het templaten van websites, landingspagina’s, apps en online tools. Je werkt in multidisciplinaire teams met een agile werkwijze aan zowel grote als kleine projecten. Samen met het team streef je er naar om tot een product te komen waar zowel de klant als haar doelgroep blij van wordt. Je focus ligt op kwaliteit en efficientie en je code is net zo gebruiksvriendelijk als het product dat je maakt. Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct en bent niet vies van een goede cross browser check.

Alion is een platte organisatie waarbij je als developer niet alleen productie draait maar ook betrokken bent bij het bepalen van project scopes, testen van deliverables, code reviews van collega’s en conceptontwikkeling. We verwachten van je dat je het leuk vindt om up to date te blijven en bij te scholen voor nieuwe technieken en kansen binnen je werkveld.

Dit is jouw profiel

 • Expert in HTML5 en CSS3
 • Afgeronde opleiding richting informatica
 • Ruime en actuele oriëntatie op het vakgebied
 • Bereid om bij te scholen en front-end meetings/seminars bij te wonen
 • Je bent een teamplayer, stressbestendig en flexibel
 • Ook ben je zelfstandig en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen
 • Je draagt innovatieve oplossingen aan en bent enthousiast over wat je doet
 • Affiniteit met UX en visual design
 • Ervaring met preprocessors zoals Sass
 • Kennis van verschillende JavaScript frameworks, zoals AngularJS is een pré
 • Server-side frameworks (.NET en Node.js) begrijpen is een pré
 • Ervaring met Scrum/agile en Git is een pré

Wat bieden wij jou

 • Ruimte voor jouw goede ideeën
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Informele sfeer waar je kunt gamen en/of tafelvoetballen
 • Goede versgemalen koffie
 • Een gezellige gezamenlijke lunch
 • Een marktconform salaris
 • Een pensioen en extra vakantiedagen
 • Kortom: jouw perfecte nieuwe uitdaging!

Interesse?

Neem dan contact op met Ina Engelbarts (ina@alion.nl, 015-2191656) en stuur met je motivatie ook je CV mee. Op basis daarvan kun je worden uitgenodigd voor een gesprek.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.