Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij iWink (Groningen)

  • Geplaatst op: 02-03-2016

iWink

Als front-end developer bij iWink werk je mee aan uitdagende projecten voor interessante klanten. Dat doe je in een inspirerende werkomgeving en samen met enthousiaste, energieke en ambitieuze collega's. Je bent betrokken bij het hele ontwerp- en ontwikkelproces en werkt intensief samen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Wie ben je?

  • Je werkt netjes en gestructureerd
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk en zorgt ervoor dat je je werk zonder bugs oplevert
  • Je hebt oog voor detail en efficiënte en doelgerichte oplossingen (geen hacks)
  • Je kijkt niet alleen naar rechttoe-rechtaan oplossingen, maar ook naar complexere oplossingen
  • Je levert bijdrage aan de innovatie en ontwikkeling van iWink
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment en weet deze ook in de praktijk toe te passen
  • Je hebt ervaring met HTML, Javascript (jQuery) en Less. Ervaring met PHP, Smarty en GIT is een pré.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in (responsive) front-end development en kan ons een portfolio van recent werk presenteren
  • Ervaring met Fireworks, Photoshop en Sketch is een pré

Je hebt passie voor internet, je bent communicatief vaardig en kunt oplossingsgericht denken. Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en bent pro-actief. Je kunt in teamverband werken, maar je kunt je ook prima zelfstandig redden. Je bent praktisch en analytisch ingesteld en zoekt altijd naar de beste oplossing.

Wat bieden wij je?

iWink biedt jou een inspirerende werkomgeving met ongeveer 30 collega's in een klimaat waar ambitie en kwaliteit centraal staan. Je werkt in variërende projectteams aan mooie, uiteenlopende projecten.

Verder vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je een scholingsbudget dat je vrij in kunt zetten om jezelf nog meer te specialiseren. We hebben een team met veel kennis en delen deze ook door middel van interne kennissessies en presentaties, zo leer je ook van andere vakgebieden als back-end development en design.

Naast een goed salaris zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Tweemaal per jaar organiseren we een gezellig teamuitje, we nemen deel aan diverse sportevenementen zoals de 4Mijl, voetbal- en basketbaltoernooien en hebben een gezellige vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden.

We bieden een contract voor bepaalde tijd, met zicht op verlenging bij goed functioneren. Voor de sollicitatieprocedure maken we gebruik van een assessment.

Solliciteren?

Als jij je in bovenstaande herkent en het leuk vindt om bij ons te komen werken, dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier op iwink.nl/werkenbijiwink. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch op 050-2101200 of via sollicitaties@iwink.nl.

Als je bij ons wilt werken, kun je alleen zelf solliciteren. Wij nemen geen CV's in behandeling die worden opgestuurd door recruiters, headhunters, uitzendbureaus of andere bemiddelaars