Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front end web developer / interaction designer bij AviaVox (Hoofddorp)

 • Geplaatst op: 31-03-2016

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

AviaVox

Ben jij die creatieve denker die met ons wil meewerken aan innovatieve producten zoals webapplicaties en grafische designs en kun jij AviaVox hierin verder brengen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een:

Front end web developer / interaction designer
(40 uur per week)

AviaVox

Sinds 1995 ontwikkelt AviaVox intelligente automatische systemen voor berichtgevingen voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Sinds de oprichting werkt AviaVox nauw samen met luchthavens van diverse grootte en onderscheiden wij ons door onze expertise op dit gebied. De dagelijkse ervaringen van onze klanten nemen wij mee om onze systemen steeds verder te optimaliseren. Veel luchthavens en luchtvaartmaatschappijen wereldwijd maken reeds gebruik van de Voice Systems van AviaVox waardoor wij ons marktleider mogen noemen op dit gebied. AviaVox is een informeel en dynamisch bedrijf en heeft op dit moment bijna 50 medewerkers in dienst.

Functieomschrijving

Als front end web developer / interaction designer ga je ons R&D team versterken door nieuwe webapplicaties te maken en nieuwe grafische user interfaces voor onze bestaande systemen; één en al in lijn met een geheel nieuwe stijl waar jij voor een groot deel verantwoordelijk voor zal zijn. Je hebt een goed beeld van de ontwikkelingen op dit gebied en je hebt een raakvlak met technologie in combinatie met creativiteit. Je onderzoekt en bedenkt in teamverband wat voor content en functionaliteit er noodzakelijk is en gaat deze vervolgens zelf ontwerpen. Daarnaast ben je in staat om op korte termijn toegevoegde waarde te bieden door je de functie snel eigen te maken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het ontwerpen van nieuwe webapplicaties en grafische user interfaces voor zowel mobiele als desktop devices.
 • Het verzorgen van een strakke vormgeving met vele dynamische elementen.
 • Het continu verbeteren van content door eigen ideeën en het uitvoeren van testen.

Je hebt kennis van:

 • HTML5
 • CSS3
 • Javascript (OOP)
 • AJAX
 • XML / JSON
 • Responsive layout
 • Websockets
 • Realtime web
 • Web API / RESTful Web Services
 • Webapplication frameworks (zoals Angular JS / Backbone.js / Ember.js)
 • Typed javascript supersets (zoals Coffeescript en/of TypeScript)
 • Adobe CS

Jouw profiel

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding informatica (of vergelijkbare opleiding).
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Oog voor detail en accuratesse.
 • Creatief met een goed gevoel voor design.
 • Zelfstandig met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Wij bieden

Wij bieden een interessante baan in een dynamische organisatie die jou veel kansen biedt en marktleider is op het gebied van Voice Systems. Het is een veelomvattende functie waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng en uitvoer. Tegenover jouw kwaliteiten, inzet, expertise en prestaties staan goede arbeidsvoorwaarden en in eerste instantie een tijdelijk dienstverband.

Vragen of direct solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Johan Godin op telefoonnummer 020-3160110.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.aviavox.com.

Wil je direct solliciteren?

Stuur dan je cv en motivatie naar wilma.keus@aviavox.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.