Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior/Senior Front-end Developer bij Symfony (Den Bosch)

 • Geplaatst op: 25-03-2016

Symfony

We zoeken een medior of senior front -ender (HTML/JS/CSS, Magento) die technieken als SASS, XML, Foundation en Angular.js beheerst en een passie heeft voor mooie webshops die onderhoudbaar zijn, op alle platformen goed vertoond worden en een goede performance hebben.

De Front End Developer is de spil tussen alle disciplines binnen een team. Het doel van de functie is het neerzetten van een naadloze cross-device ervaring. Hierbij rekening houdend met onderhoudbaarheid, performance en accessibility.

Wat ga je bij ons doen

Je staat voor pure front-end code en je bent zoals het een echte front-ender betaamd daar enorm bevlogen over. Je denkt mee en challenged het werk van de (interactie) designers, en vertaalt de responsive vormgeving naar een optimale gebruikerservaring. Je zorgt ervoor dat de webshop een optimale werking heeft op alle moderne devices en browsers en staat voor goede testing! Met je ruime ervaring voorzie je de technical lead in het maken van betrouwbare inschattingen voor projecten. Je maakt deel uit van een gedreven team die een gezamenlijke passie voor e-commerce delen, waarin initiatief, innovatie en kwaliteit belangrijke pijlers zijn.

Wat bieden we jou?

Met ons samen breng jij Symfony naar een hoger niveau. We zijn ontzettend hard aan het groeien en betrekken onze collega’s zoveel mogelijk bij deze groei. Dat houdt concreet in dat er veel opleidings- en trainingsmogelijkheden zijn. We vinden het belangrijk om jou met de juiste certificaten op zak aan de slag te laten gaan voor onze klanten. Je denkt mee over technologieën en over welke nieuwe wegen we in moeten slaan, de technologieën waarin we moeten investeren en hoe we onze kennis verder kunnen verbreden. Binnen onze groep hebben we vele doorgroeimogelijkheden. We bieden flexibele werktijden zodat je werk en privé in kunt delen op een manier die goed bij jou past. En, heel belangrijk, we vinden het leuk om buiten het werk om een borrel met elkaar te drinken, onze personeelsuitjes zijn memorabel en we staan vooral bekend om de gezellige sfeer op kantoor en met collega’s onderling. 

Dit kent voor jou geen geheimen:

 • Angular.js
 • HTML/CSS/JS
 • Foundation
 • XML
 • SASS of LESS

Zal ik wel of niet reageren?

 • Zorgvuldig en nauwkeurig
 • Drang om jezelf te blijven doorontwikkelen
 • Communiceert effectief en op het niveau van de doelgroep
 • Kan vraagstukken uitleggen aan andere technische personen, projectleiders en de klant
 • Brede kennis van zaken rondom e-commerce
 • Flexibel
 • Is in staat en bereid op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te kunnen ronden
 • Kwaliteits- en klantgericht
 • Ambitieus
 • Analytisch vermogen
 • Ervaring met A/B testing

Over Symfony

Symfony bestaat uit een team van 18 man die allen een passie hebben voor e-commerce. Symfony bestaat al ruim tien jaar en zijn Magento-bouwer van het eerste uur. Dit zie je terug in de mooie projecten en de kennis en ervaring van het team. Samenwerken doet Symfony graag op een informele wijze waarin je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt, zodat je goed kunt laten zien waar je kracht ligt. Gelukkig gaat het niet altijd over projecten en worden er ook volop gezellige activiteiten ondernomen met elkaar.

Reageren kan via HRM@symfony.nl of bel met Iris van Dinteren via 073 - 68 11 010.