Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij MAS Outreach (Leeuwarden)

  • Geplaatst op: 26-04-2016

MAS Outreach

Wij zijn per direct op zoek naar een ondernemende front-end webdeveloper met kennis, ervaring en positieve energie.

Iets voor jou?

Jij bent als gedreven front-end developer helemaal thuis in HTML5, CSS3 en de (on)mogelijk- heden van beide talen. Ook heb je ruime ervaring met JavaScript en weet je wanneer je verschillende frameworks/libraries gebruikt of zelf scripts moet schrijven.

Om je werkproces efficiënter in te richten en de kwaliteit van je code te verbeteren maak je gebruik van tools als SASS en LESS in combinatie met een taskrunner als Gulp. Dit alles sla je uiteraard netjes op in een Git repository waardoor we samen kunnen werken aan een project.

  • Je werkt gestructureerd, kunt goed prioriteiten stellen en beschikt over een behoorlijke dosis initiatief.
  • Je bent communicatief, klantgericht, pragmatisch, zelfstandig, exibel en stressbestendig.
  • Je bent op zoek naar een fulltime (of bijna fulltime) uitdaging en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Ook in je vrije tijd ben je doorlopend bezig met het opdoen van nieuwe ideeën en inspiratie.
  • Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau en heb je een flinke dosis relevante werk-ervaring.

Over ons

MAS Outreach is een bureau in Leeuwarden voor dat zich onderscheidt op conceptontwikkeling en vormgeving. Vanuit ons prachtige pand aan de Oosterkade 72 werken we jaarlijks aan meer dan 500 uiteenlopende projecten voor meer dan 75 kleine tot grote klanten als De Friesland Zorgverzekeraar, Stenden Hogeschool, Jellinek Amsterdam en Boehringer Ingelheim. Met experts in huis op zowel on- als offline media kunnen we voor onze klanten de ultieme strategie samenstellen en uitvoeren waarbij beide disciplines het beste in elkaar naar boven halen.

Ons aanbod

MAS Outreach is een dynamische organisatie met een informele cultuur. We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen plan te trekken om nog beter te worden in je vak. Uiteraard krijg je een goed salaris, dat past bij jouw kwaliteiten en ambities.

Interesse?

Mail je motivatie en C.V. naar ewout@masoutreach.frl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.