Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend developer (fulltime) bij Grrr (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 06-04-2016

Grrr

Jij

Jij bent onze front-end held(in), met een passie voor interactiviteit, techniek en UX.

Je bent iemand die CSS en Javascript hanteert zoals een chef zijn mes zwaait. Iemand voor wie gebruiksvriendelijkheid, performance en elegante code vanzelfsprekend zijn.

Je vindt het leuk om sexy, maar ook functionele interfaces te maken. Je kunt ontwerpers en klanten helder uitleggen waarom het beter kan op een andere manier.

Wij

Grrr was in 2003 een van de eerste Nederlandse bureau's met zowel developers als een ontwerpteam in huis. Ook onze ontwerpers houden van techniek. Zo maken we snellere, mooiere en betere online producten.

In 2016 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. We werken voor zinnige zaken als de Melkweg, Amnesty International, Gemeente Amsterdam en de Volkskrant.

Onze cultuur is jong, creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties, lezingen en events. Als developer speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbouwen van die sfeer en cultuur.

Kwaliteit is ons belangrijkste criterium. Wij raffelen niets af. Wij verkiezen duurzaamheid boven quick wins. En we zijn niet bang om de laatste technieken in te zetten. Bijvoorbeeld ES6, Meteor en Angular. En dan ziet het er allemaal nog verdraaid vet uit, ook.

Jij + Wij = <3

Kom je 4 of 5 dagen per week bij ons werken op contractbasis?

Wij bieden je een dagelijkse lunch, leuke, getalenteerde collega's met diverse achtergronden en een mooie werkplek in hartje Amsterdam.

Mail dan naar i-love-code@grrr.nl, met je CV, motivatie en voorbeelden van werk.

Reacties van recruiters stellen wij niet op prijs.