Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developers bij Defacto (Groningen)

  • Geplaatst op: 03-05-2016

Defacto

Wij zijn op zoek naar ervaren frontend developers voor de uitbreiding van ons team.

Voor ons Learning Management System CAPP (200.000+ gebruikers in Nederland) zijn we onze applicatie aan het overzetten naar .net MVC in combinatie met moderne frontend technologieën als Suitcss, Postcss, Gulp, Node en een living styleguide. Wij zoeken hiervoor ervaren front-enders met een visie op het vormgeven van grote applicaties, zowel qua UX als architectuur.

Je hebt bij voorkeur ervaring met:

  • Node.js en taskrunners als Gulp
  • Suitcss, of andere op BEM gebaseerde css methodologieën
  • Git (we werken met een feature branch / pullrequest workflow)
  • Het werken aan grootschalige applicaties

Je krijgt de kans om mee te werken en te denken over onze software. Binnen onze workflow spelen code review en pair-programming een belangrijke rol, het is dus mooi meegenomen als je daar al ervaring mee hebt. We zoeken iemand die meedenkt en zaken voor elkaar krijgt, zowel in teamverband als individueel.

Over ons

Defacto is ouder dan de meeste van onze medewerkers. We zijn gevestigd in het centrum van Groningen, nabij het centraal station. Wij zijn een platte organisatie met een hoge mate van transparantie. De verantwoordelijkheid ligt op de werkvloer bij de mensen zelf en wordt door de mensen zelf ook bewaakt.

We geloven dat het belangrijk is om in een leuke omgeving te kunnen werken. Onze werktijden zijn daarom flexibel, het gaat om de kwaliteit die je aflevert. En je denkt echt mee over ons product. Daarnaast heb je de mogelijkheid gebruik te maken van een BYOD regeling, Defacto betaalt dan de helft van je device en hij is van jou!

Geïnteresseerd?

Je kunt contact opnemen met ons via 050-3144832 of mailen naar j.veenker@defacto.nl.

Let op: acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld