Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren front-end developer bij NRC (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 25-05-2016

Stromen er bytes door je aderen? Schrijf je liever goede code dan een sollicitatiebrief? En werk je graag bij een ambitieus mediabedrijf?

Dan ben jij degene die we zoeken.

In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven.

We staan open voor experimenten, nieuwe toepassingen en nieuwe tools (wel overtuig je eerst je collega’s van het nut ervan). Je houdt nieuwe ontwikkelingen in de gaten en past ze toe.

In je CV komen de volgende termen voor: HTML5, Javascript, ES6, jQuery, CSS, Sass, Flexbox en Git. Je hebt ervaring met responsive design en progressive enhancement, en hebt aandacht voor cross-browser compatibiliteit, interactie, toegankelijkheid en performance.

Je schrijft gestructureerde, duidelijke code en houdt ervan in een team van mensen met verschillende specialismes samen aan een project te werken.

Je hebt een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als front-end developer.

Het Nieuwe Media Team is verantwoordelijk voor nrc.nl en de digitale verschijningsvormen van NRC Handelsblad en nrc.next.

Interesse? Stuur een pull request naar github, een mention naar @tenhoope of een mail naar c.tenhoope@nrc.nl.