Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Aviva Solutions (Leiden)

  • Geplaatst op: 30-05-2016

Aviva Solutions

Ben jij een ervaren Front-end developer?

Heb jij user experience en toegankelijkheid top of mind? Dan spreken wij jou graag! 

Als front-ender bij Aviva Solutions ben je onderdeel van een team ervaren designers, projectmanagers, developers en opdrachtgevers. In teamverband werk je voornamelijk aan sites, apps, portals en campagnes op verschillende platformen als Sitecore of Kentico.

Onze creatieve afdeling is gevestigd in Koudekerk a/d Rijn (nabij Leiden). Wanneer het nodig is, werk je als team ook bij de klant op locatie in Scrum projecten bijvoorbeeld. Je hebt een HBO denk- en werkniveau en je kunt ons een portfolio presenteren met diverse projecten waarin je jouw werkwijze en keuzes laat zien. Door ervaring weet je welke technieken en oplossingen het best passen in een project of bij een platform. Je onderzoekt en test-je-suf totdat de responsiveness, toegankelijkheid en de user experience van hoog niveau zijn.

Ook ben jij:

  • Minimaal 3 jaar werkzaam als front-ender;
  • Op de hoogte van alle vernieuwingen en trends binnen het digitale speelveld. Termen als Git en NPM zijn niet onbekend voor je;
  • Een teamspeler;
  • Bekend met de Scrum werkwijze;
  • Sterk in het verwoorden van de mogelijkheden aan je team en klanten;
  • Een kei in het perfectioneren en upgraden van jouw werk d.m.v. interacties en animaties die het design en de user experience geweldig maken;
  • Sterk gevorderd op het gebied van HTML, CSS, Sass, Javascript;
  • Bereid om door middel van zelfstudie het maximale uit jezelf te halen.

Over Aviva Solutions

Wij adviseren, realiseren en beheren al vanaf 2006 diverse online oplossingen voor onze klanten. Onder andere op het gebied van E-commerce, Mobile, User experience, Intranet & Collaboration. Denk aan klanten als Kwantum, Primagaz, CBR, TLN en de Brandweer. Bij Aviva Solutions werken ruim 50 designers, developers en architecten met uiteenlopende expertises.

Zijn wij een 'perfect fit'?

Bepalen of we een goede match zijn voor elkaar - en dus ook of je bij onze opdrachten en klanten past - gaat verder dan voldoen aan lijstjes en certificaten. Natuurlijk willen we dat je heel goed bent in je werk. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat we een klik met je hebben. En dat je gemotiveerd aan het werk gaat. Verder vragen we relevante kennis van het vak en enthousiasme voor onze klanten.

Ons aanbod

Een heel fijne werkplek in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk a/d Rijn. Je komt te werken met verschillende multidisciplinaire teams en andere front-enders; wij werken vaak volgens de scrummethodiek. We betrekken je actief bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. En er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of je te ontwikkelen: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland. Een dienstverband van 32 uur is bespreekbaar. En oh ja, we vinden dat goed werk goed beloond moet worden. Daar valt natuurlijk ook een laptop, mobiele telefoon en leaseauto onder. 

Kom je ons team versterken?

Herken jij jezelf in deze vacature en lijkt het je wat om bij ons te werken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar jouwtoekomst@avivasolutions.nl t.a.v. Catriona de Ligt.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.