Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Ivaldi (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 17-05-2016

Ivaldi

Wij zijn per direct op zoek naar een frontender. Een front-end developer die overweg kan met – hou je vast – Sass, Javascript, Git, Node.js, npm, Grunt, React, Angular, Webpack, Bower en WordPress. In het kort: we zoeken een frontender met een behoorlijke skillset.

Het is je overigens vergeven als je niet al die bovengenoemde tools al kunt gebruiken. We verwachten echter wel dat je in korte tijd up-and-running bent in onze workflow. Enige ervaring komt dan vast van pas.

Onze projecten zijn veelal op basis van WordPress of Ruby on Rails met looptijden variërend van zes weken tot meer dan zes maanden. Als frontender bouw je, heel plat gezegd, templates in deze omgevingen. Dat daar tegenwoordig heel wat bij komt kijken weet je maar al te goed. Er gebeurt namelijk ontzettend veel aan de client-side van hedendaagse sites. Wij willen dit, net als de backend, dan ook netjes geprogrammeerd hebben. Je ontwikkelt overigens ook mee aan apps. Apps maken wij namelijk op basis van webtechnologieën en daar weet jij alles van.

Jij

 • Je bent een slimme frontender met een solide skillset
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands & Engels
 • Opleiding HBO of WO
 • Meer dan gemiddelde ervaring met het maken van custom WordPress templates
 • Meer dan gemiddelde ervaring met Javascript. Dus duidelijk meer dan alleen jQuery kennis.
 • Pre: Ervaring met Ruby on Rails

Wij

 • Een toffe werkomgeving met een eigen werkplek
 • Een marktconforme vergoeding en prima secondaire arbeidsvoorwaarden (o.a. laptop, uitgebreide lunch, reiskostenvergoeding)
 • Alle kans om je verder door te ontwikkelen in een ambitieus team
 • Zelfstudiemomenten en vrijdagmiddagproject
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Ivaldi
 • Jaarlijks buitenlands uitje (minimaal 1x per jaar)

Over Ivaldi

Ivaldi viert dit jaar haar tiende verjaardag. We bedenken, ontwerpen, bouwen en verzorgen internetoplossingen voor uiteenlopende klanten. Van start-up tot zzp’er, van kleine tot grote onderneming. Ivaldi denkt graag mee over de beste internetoplossing voor elk ICT-gerelateerd probleem. Effectiviteit, flexibiliteit en resultaatgericht werken zijn onze speerpunten.

Interesse?

Of heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Michel (michel[at]ivaldi.nl of 0107009709). Stuur ook even je CV en portfolio door.