Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Momkai (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 17-05-2016

Momkai

We zoeken een front-end developer die samen met ons de beste digitale projecten wil maken.

Met ten minste drie jaar ervaring als front-end developer heb je een scala aan digitale projecten van begin tot einde meegemaakt. Je schrijft je code zó dat anderen er op voort kunnen bouwen en bent constant op zoek naar betere methodes om dit te doen. Je bent pro-actief, en zet je eigen ideeën graag om in projecten. Je bent bedreven in HTML, CSS en JavaScript en hebt ervaring met CSS preprocessors, responsive design en optimalisatie voor verschillende platforms. Je schrijft nette JavaScript-code en kunt je weg vinden zonder jQuery.

Bij Momkai maak je deel uit van een team dat awardwinnende ontwerpen tot leven brengt op pixel-perfect websites en webapplicaties. Je bent in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, maar je bent ook een teamplayer in hart en nieren. Om naadloze gebruikerservaringen op te leveren werk je nauw samen met de rest van het team en de klant. Bovenal word je enthousiast van de details, dat wat het afmaakt.

Kwalificaties:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als front-end developer
  • Je bent gewend om samen te werken met andere teamleden in Git
  • Je gebruikt een task runner in je development workflow
  • Ervaring met PHP, Twig en JavaScript-frameworks als Backbone is een plus

Geïnteresseerd? Neem contact op via dit formulier en vertel ons alles over jou!