Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Xebia (Hilversum)

  • Geplaatst op: 25-05-2016

Xebia

Wij zijn op zoek naar Front-end talenten met een design affiniteit!

Xebia is georganiseerd in zelfstandige cellen met een eigen thema, ondernemende professionals en allen op hun eigenwijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie. Xebia is met deze missie inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end IT organisatie van ruim 600 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India.

Front-end Developer

Als webdeveloper bij Xebia ben jij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en professionaliseren van onze eigen site www.xebia.com. Daarnaast werk je aan nieuwe sites ter ondersteuning van onze events zoals NG-NL.

Het team dat jij komt versterken bestaat nu uit 2 webdevelopers, 1 designer en een hands-on IT manager. Dit team is de spil in onze organisatie als het gaat om het bouwen, designen en opleveren van de coolste sites in de meest aansprekende technologieën.

Jouw profiel

  • Aantoonbare ervaring als webdeveloper
  • Goede kennis van HTML / CSS / JS
  • Ervaring met PHP, NodeJS of Java
  • Design skills is een grote pre

Waarom jij bij Xebia?

Als jonge professional krijg jij de vrijheid om de meest gave dingen te doen. Jouw creativiteit, gedrevenheid en passie voor het vak willen wij van jou zien. Een niet gedeeld idee is een verloren kans… Kijk hier wat ons inspireert.
Trek je op aan de beste developers, architecten, agile coaches en product developers in de markt.

Interesse?

Ga voor je kansen en neem contact met ons op careers@xebia.com.

Voor meer informatie over Xebia, bezoek www.xebia.com.

Herald Biewenga 06-28404816
Aila Albrecht 06-15890277

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.