Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature fulltime frontend-vakman bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 13-05-2016

Lifely

"Hi Fronteer! Hebben wij elkaar al eens gezien? Ik kom sinds 2011 op de Fronteers conferenties en neem steeds vaker mijn collega's mee. De conferenties zijn erg waardevol voor ons team, zowel om een beeld te krijgen van de developercultuur bij andere teams en bedrijven, als om interessante mensen te ontmoeten. Onder het mom van: ‘Als jij Fronteers net zo tof vindt als ik, is de kans groot dat wij elkaar ook wel mogen’, hierbij onze vacature. Laten we een keer koffie drinken!”

- Peter Peerdeman

--

Lifely is het afgelopen jaar flink gegroeid. En met een nieuwe reeks aan softwareprojecten, zoeken we nu per direct versterking voor ons development team. Ben jij een frontend engineer met aardig wat eelt op je handen? Een codepurist die het ziet zitten om in een tof team aan doordachte apps in React, Angular en Meteor te werken?

Lifely biedt onderdak aan fulltime frontend-vakman!

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel erg veel van productontwikkeling houden. We stoppen veel, soms te veel, tijd en liefde in details. Dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges, smarges… Eigenlijk komt het er op neer dat wij het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

“En gek genoeg groeien we ook nog eens als een malle.”

Wij ontwikkelen webapplicaties, mobiele apps, platformen en sociale intranetten om kleine en grote bedrijven verder te helpen in de digitale wereld. Dit doen we door als partners samen te werken met onze klanten. Cheesy gezegd: door met hen mee te ondernemen. Momenteel zijn we bezig met het afronden van een Cordova cross-platform app (zie de case: Leefplezier-app voor 55-plussers), ontwikkelen we met veel plezier door aan een realtime platform in MeteorJS en React, maar draaien we ook onze hand niet om voor een NodeJS platform dat schaalt voor duizenden gebruikers.

Check voor een technisch inkijkje de talk die ik recentelijk gaf over de ontwikkeling van webapplicatie Part-up in MeteorJS: https://vimeo.com/134308969.

Pim, Nick en ik hebben Lifely zo vlak mogelijk proberen te organiseren, maar dan ook echt. Vrijdagen sluiten we af met een borrel, high fiven we omdat er een verse deploy klaar staat, of omdat iemand eindelijk Bryan heeft verslagen met Super Smash. Persoonlijke ontwikkeling is hier ontzettend belangrijk. We willen niet alleen dat je op professioneel vlak kennis en ervaring opdoet, maar hopen je ook bij je persoonlijke groei als mens te kunnen helpen.

“Is een vacature waarin we het alleen maar over onszelf hebben, niet een beetje narcistisch?”

Wellicht, maar wij geloven er heilig in dat als jij ons te gek vindt, de kans groot is dat wij jou ook wel mogen.

Maar wie ben jij dan?

We gaan jou niet samenvatten in een rijtje competenties. Wel vinden we het belangrijk dat je direct mee kunt draaien in ons team; een aantal jaar ervaring als frontender is dus wel essentieel. Jij weet hoe je frameworks als Angular, Meteor of React gebruikt om tot te gekke interfaces te komen. Daarnaast kunnen we natuurlijk een heel lijstje met Git, Sass, Gulp, Browserify etc. onder het eisenpakket opsommen, maar dat spreekt hopelijk voor zich.

Wat we zoeken is een ervaren frontend developer die zich goed thuisvoelt in ons team met jonge, creatieve developers. We hopen dat jij je eigen straatje binnen Lifely creëert waarbinnen jij de expert bent. Samen met Leon, Jesse, Anne en mij zul je frontend-applicaties ontwikkelen waar gebruikers dagelijks van afhankelijk zijn.

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk fulltime bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. En oja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte heer Peerdeman” te vervangen door “Hoi Peter”.

Hopelijk tot snel!
Peter

E-mailadres: peter@lifely.nl

PS Wij zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely familieleden. Dus beste werving- & selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite.