Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdeveloper bij Software Vergelijken (Groningen)

  • Geplaatst op: 16-05-2016

Software Vergelijken

Usabilty, vlekkeloze techniek en continu testen spreken jou aan! Bij SoftwareVergelijken.nu ontwikkelen we websites waarop ondernemers software kunnen vergelijken. Ons doel: overzicht creëren in het grote aanbod van ondernemerssoftware en bedrijven zo helpen eenvoudig de software te vinden die het beste bij hen past. Al meer dan 250.000 ondernemers hebben gebruik gemaak van onze websites en iedere maand komen daar tienduizenden bij.

Natuurlijk zijn we steeds bezig met uitbreiden en verbeteren van de websites. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team in de vorm van een:

Front End Webdeveloper

Wij zoeken jou als je de webdeveloper met minimaal HBO werk- en denkniveau bent die onze websites beter laat converteren en de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Dat betekent dat we ook een duidelijke visie van je vragen op UX design en je in staat moet zijn je ideeën naar het web te vertalen. We vragen geen jaren ervaring, maar wel iemand met passie voor website ontwikkeling, webconversie en kennis van en ervaring met JavaScript, jQuery, HTML & CSS. Je zult je in jouw functie bezig houden met het ontwikkelen, ontwerpen en optimaliseren van onze websites, marketinguitingen en applicatie. Je bent wie we zoeken als je:

  • goed kunt werken met JavaScript, jQuery, HTML & CSS;
  • kunt werken met Adobe programma’s en gevoel hebt voor ontwerp;
  • wilt werken op het snijvlak van design, UX en techniek;
  • minimaal 1 jaar werkervaring hebt;
  • zelfstandig en leergierig bent;
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar bent.

We bieden jou een uitdagende rol bij een internet startup. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en eigen ideeën. Daarnaast gratis lunch en natuurlijk een passend salaris.

Ben jij onze nieuwe front end webdeveloper? Pak dan de telefoon en bel Henk-Jan op 050 - 2111665 of mail naar contact@softwarevergelijken.nu.