Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij De Nieuwe Zaak (Zwolle)

  • Geplaatst op: 30-06-2016

De Nieuwe Zaak

Zonder jou is online shoppen terug naar het oerwoud van de papieren catalogus, dan komen de webshops met framesets en tables weer terug. Draag jij graag je steentje bij aan een betere online shopervaring? Help jij mee de conversie door het dak te laten gaan? Sluit je vandaag nog aan bij ons front-end team!

Samen met je team een goed converterende webshop bouwen!

Wat ga je doen?

Zoals Front-end Developers meestal doen maak je de voorkant van webshops. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van ontwerpen van designers naar een werkende, responsive site. In een scrumteam werk je in sprints van twee weken samen met een designer, developers én de klant aan het beste resultaat.

Je maakt en test websites crossbrowser voor desktop en mobile devices en zorgt vanzelfsprekend voor goede semantische HTML. Verder werk je mee aan het volgen en vertalen van trends in technologieën en gebruikersgedrag. Zodat het Front-end team elke dag een beetje beter wordt.

Wat verwachten we van jou?

We hopen dat je, voordat je deze vacaturetekst ging doornemen, al bent verdwaald in het bekijken en beoordelen van het portfolio van De Nieuwe Zaak. Omdat beeld en beleving jou zoveel meer zeggen dan tekst alleen. En zeg eens eerlijk: hoe vaak gebruik jij de zin “wij Front-enders?”. Wij hopen dat het je nu pas opvalt, maar dat je je een van hen voelt.

Je bent vanzelfsprekend ervaren in het werken met HTML5, CSS3 (en Sass/SCSS) en Javascript/jQuery. Daarnaast kun je uit de voeten met de werkwijze van versiebeheersystemen zoals Git en SVN en verwachten we dat je gewend bent te werken met Javascript taskrunners Grunt en Gulp.

Als Front-end Developer in een multidisciplinair scrumteam heb je een belangrijke spilfunctie. Je toont daarin eigenaarschap, signaleert actief knelpunten en je bent steeds op zoek naar de best passende oplossing voor elke unieke klant. Je kunt je ideeën op een overtuigende manier presenteren en weet als het nodig is duidelijkheid te scheppen in keuzes die gemaakt moeten worden.

Minimale eisen

  • Afgeronde MBO- of HBO-opleiding in interactieve vormgeving
  • Drie jaar ervaring als front-end developer
  • Ervaring in een soortgelijke, professionele werkomgeving

Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

Sollicteer!

De Nieuwe Zaak brengt een unieke mix mensen samen. Specialisten uit alle facetten van het e-commerce proces met een gezonde werkmentaliteit en passie voor e-commerce.

Pas jij in onze mix? Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@denieuwezaak.nl t.a.v. Marloes van de Kuilen (HR Adviseur), of bel 038 423 0163.

Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers.

In haar bestaan heeft De Nieuwe Zaak al indrukwekkende referenties opgebouwd bij klanten zoals Koninklijke Nederlandse Munt, Achmea, Coop Supermarkten, Auping, Vegro, Evangelische Omroep, Vlisco, Miss Etam, Promiss, Expresso, Kookpunt, BoumanOnline, totaalBED en nog vele anderen.

Bij De Nieuwe Zaak werken 80 gepassioneerde e-commerce professionals op alle belangrijke disciplines. We helpen onze klanten met strategie, architectuur, design, functioneel ontwerp, technisch ontwerp, bouw, projectmanagement, consultancy, online marketing, conversie optimalisatie en support. Ons doel is om onze klanten te helpen met het realiseren van hun groeidoelstellingen, vanuit de overtuiging dat de shopervaring altijd nóg beter kan. De standplaats voor deze functie is Zwolle.