Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Maximum (Capelle aan den IJssel)

  • Geplaatst op: 15-06-2016

Maximum

Dit zijn wij

Maximum is een fullservice communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising. Kort gezegd: een reclamebureau gespecialiseerd in personeelswerving. We helpen de grootste bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te positioneren als een aantrekkelijk werkgever en zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden.
Dat doen we met alle mogelijke media en communicatiemiddelen die er zijn; van tv en radio tot outdoor media, van ouderwetse print tot social advertising. Als marktleider in Nederland hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis, wat betekent dat we bijvoorbeeld ook marktonderzoek doen, media-advies geven en complete recruitmentsites ontwerpen, programmeren en hosten voor onze klanten.

Dit ga je doen

Als fulltime front-end developer bevind jij je je in in het centrum van de expertises user experience design, design en back-end development. Samen met collega’s uit deze teams werk je aan nieuwe campagnes, websites en apps en continue verbeteringen van de user experience van onze sites en producten. Je doet dit voor klanten zoals Vodafone, ING, Defensie, McDonald’s en de Belastingdienst.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een jaar relevante front-end ervaring (HTML5/CSS3) en kennis van Photoshop.
  • Je hebt ervaring met SASS of LESS. Ervaring met Grunt of Gulp, Git en interaction design (wireframes, sitemaps) is een pre.
  • Je bouwt niet om dingen af te maken maar om ze goed of beter te maken.
  • Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken in HTML en CSS en bent leergierig.
  • Je hebt een scherp oog voor detail, bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Een goede K/D-ratio in CoD vergroot je kansen.

Dit bieden we

Natuurlijk krijg je een mooi startsalaris en een reiskostenvergoeding. Maar laat dat niet je motivatie zijn. We bieden je namelijk een unieke kans om je talent en kennis verder te ontwikkelen. Om te werken met specialisten op het gebied van creatie, design, front- en backend development, media en research. Jonge, gedreven mensen met wie je in wisselende teams zult samenwerken en van wie je ontzettend veel kunt leren. In een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers. O, en hadden we al gezegd dat we een eigen chef hebben die dagelijks een biologische lunch bereidt?

Gretig?

Stuur je cv en je motivatie naar damien.van.holten@maximum.com. Vermeld minimaal 1 voorbeeld van code waar je echt trots op bent (live, zip of repository). Zien we in jou een potentiële Maximaal, dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking.