Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature frontend (React) developer bij Leukeleu (Utrecht)

  • Geplaatst op: 16-06-2016

Leukeleu

Jij bent een frontend (React) developer met gevoel voor design en UX. Je wordt enthousiast van cutting-edge technieken als React (Native) en Redux, en je kent de laatste ES proposals al uit je hoofd voordat Babel ze transpileert. Waarschijnlijk bestaat je setup uit Atom of Sublime Text ondersteund met linters, wordt je code getest door Jest / Mocha / Karma en gebundeld door Webpack. Of misschien zit je in een andere hoek van web development en wil je dit supergraag leren.

Wat we doen

Met een team van 12 developers maken we samen mooie en goed doordachte websites en webapplicaties. We werken aan leuke projecten voor verschillende klanten, vaak samen met ontwerpbureaus. We gebruiken open source frameworks en libraries, en ontwikkelen (mee) aan open source projecten.

Bij ons werken

Als developer bij Leukeleu werk je met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je denkt mee over design en UX / UI, en zorgt ervoor dat elke pixel op de juiste plek staat. Hiervoor gebruik je de laatste frontend technieken. Ook zorgen we er samen voor dat de backend hier naadloos op aansluit.

Wij bieden je een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden (o.a. een heerlijke lunch, twee keer per maand een stoelmassage en een goede pensioenregeling). Je komt in een leuk team waarin we graag van elkaar leren. We gaan naar meetups en organiseren ze ook zelf. Voldoende ruimte dus om jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • guru op het gebied van HTML, CSS en JavaScript
  • ervaring met React, Sass / PostCSS / cssnext, webpack of vergelijkbaar
  • gevoel voor design en UX
  • een goed gevuld GitHub-profiel is een pré
  • open source-minded
  • leergierig, je volgt de laatste trends in webtechniek

Enthousiast geworden?

Stuur ons een mailtje (met je cv) en laat weten waarom je bij ons wilt werken: vacatures@leukeleu.nl. Wil je meer informatie? Kijk op http://www.leukeleu.nl/werken-bij/ of bel Dennis: 06 42 035 635.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.