Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Systeem Ontwikkelaars bij Transdef (Hilversum)

  • Geplaatst op: 02-06-2016

Transdev

Transdev is een wereldwijde speler op het gebied van personenvervoer en zorg. Met 83.000 medewerkers in twintig landen is Transdev een wereldleider in mobiliteit en daar kun jij onderdeel van uit gaan maken! Connexxion maakt, samen met zusterorganisaties Veolia Transport Nederland en Witte Kruis, onderdeel uit van Transdev.

Transdev wil de beste keuze zijn op het gebied van regionaal personenvervoer in Nederland. Met zorg brengen wij mensen op hun bestemming met toegankelijk, duurzaam en veilig vervoer! Wij willen mobiliteit voor iedereen toegankelijk en beschikbaar houden. Wij geloven dat mobiliteit essentieel is in ieders leven en willen daarom mobiliteit voor iedereen toegankelijk en beschikbaar houden. Onze snel veranderende maatschappij vraagt om steeds slimmere vormen van mobiliteit en zorg. Met onze innovatieve diensten bieden wij comfort en gemak afgestemd op individuele behoeften.

Wij zijn voor onze afdeling Development op het hoofdkantoor in Hilversum altijd op zoek naar systeemontwikkelaars met passie, die ons verder kunnen brengen in ons vak!

Jouw taken:

Als systeem ontwikkelaar bij Transdev werk je met de nieuwste technieken en kom je nooit stil te staan! Je bent dagelijks fanatiek bezig met het ontwikkelen van interfaces en innovatieve front-end en middelware applicaties om op deze manier je steentje bij te dragen aan bijvoorbeeld het efficiënt inzetten van onze ambulances of het geautomatiseerd plannen van duizenden taxi-ritten per dag. Daarnaast is geen enkele dag hetzelfde en ben je continu bezig verbeteringen te maken voor verschillende product lines.

In samenwerking met een team van 8 enthousiaste en gepassioneerde ontwikkelaars bouw je onder andere applicaties voor de nieuwe voertuigcommunicatie in onze bussen, de meldkamer-software en bouw je een web-based front-end voor het taxi-planningssysteem. Jouw code draagt bij aan de verbetering, vernieuwing en uitbreiding van onze producten. Je weet het ontwikkel team en de organisatie steeds te verbeteren. Als jij diegene bent die ons gaat verrassen en je beschikt over onderstaande criteria, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent een gepassioneerde software ontwikkelaar die gaat voor ‘clean code’;
  • Je kunt robuuste en schaalbare software oplossingen ontwikkelen voor bedrijfskritische projecten;
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met relevante frameworks;
  • Je werkt graag in een informele werksfeer in een klein teamverband;
  • Je bent in staat om gebruiksvriendelijke user interfaces te ontwerpen en te bouwen.

Ons aanbod:

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende functie binnen een professioneel team van ontwikkelaars, in een dynamische, maatschappelijke en interessante markt. Daarnaast bieden wij jou een goed arbeidsvoorwaardenpakket aan en zijn er vele mogelijkheden jezelf verder te ontplooien.

Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatiepagina. Heb je vragen neem dan direct contact op met Michael Mannien telefoonnr: 0886251841.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.