Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer (Javascript i.c.m. Backbone.js, Ember.js of Angular.js) bij Kabisa (Weert)

 • Geplaatst op: 12-07-2016

Wat ga je doen? Als Kabisa frontend developer:

 • vertaal je in nauwe samenwerking met de klant een basic design op papier of in een mockup tool naar een werkend frontend;
 • stel je in overleg met backend developers de juiste specificaties op voor een RESTful backend;
 • lever je een belangrijke bijdrage aan het requirementsproces en hebt een goed gevoel voor wensen van de opdrachtgever en de context van waaruit hij deze wensen formuleert;
 • ben je in onze interne organisatie kennisdrager en adviseur voor frontend gerelateerde zaken;
 • pas je het co-creation proces toe.

Dit alles met als doel het ontwikkelen en maken van software op basis van de Web technologie (o.a. Javascript) waarin het design ook voor anderen zichtbaar is. Aandacht voor software architectuur zodat het geschikt blijft voor refactoring. Hiermee ondersteun je onze klanten in het voorop lopen met de nieuwste online technieken.

Waar ben je goed in? Onze klanten stellen zeer hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je 3-5 jaar ervaring hebt als software engineer, waarvan minimaal 1 jaar als frontend developer. Je hebt een HBO+ -denk- en werkniveau.

Je persoonlijkheid speelt een belangrijke rol. Je bent iemand die voor topkwaliteit gaat en die in staat is te werken in een multidisciplinair team. Je kijkt niet alleen naar de beste technische oplossingen, maar houdt hierbij rekening met de huidige en toekomstige wensen, behoeften en mogelijkheden van de klant. We verwachten van je dat je op termijn door een opdrachtgever niet alleen gezien wordt als een uitstekend frontend developer, maar ook als functioneel sparring partner.

Je hebt ervaring met onderstaande tools/technieken:

 • HTML, CSS, JavaScript en jQuery;
 • tenminste 1 client-side MV*-framework (Backbone.js, AngularJS, Ember.js, etc.);
 • tenminste 1 CSS preprocessor (SASS/Compass, LESS);
 • een CSS framework (Bootstrap, Foundation) (pré);
 • CoffeeScript (pré);
 • Ervaring met Behavior Driven Development of Test Driven Development is een pré;
 • in overleg met de Fullstack developer de juiste specificatie opstellen voor een RESTful backend.

Waar kom je werken? Kabisa’s specialiteit is het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische web-applicaties én mobiele applicaties. Wij hebben diepgaande kennis van- en ervaring met het opzetten en implementeren van complexe integratieconcepten en maken gebruik van alleen de beste technologieën en methodieken.

Naast voorloper op frontend gebied is Kabisa marktleider op het gebied van Ruby on Rails ontwikkeling! Wij gebruiken Ruby on Rails gecombineerd met de agile ontwikkelmethode Scrum, om snel en kwalitatief hoge webapplicaties te kunnen leveren. Naast frontend en Ruby on Rails zijn we ook expert op Java gebied.

Binnen Kabisa staan de volgende 3 kernwaarden centraal: vakmanschap, klantgerichtheid en samenwerking. Dit vertaalt zich naar de cultuur van ons bedrijf en de manier waarop wij met onze klanten en medewerkers omgaan. Wij streven naar een ideale mix tussen professionaliteit, plezier en ambitie.

Wat bieden wij? Voor meer informatie bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden.

Wil je hierbij zijn? Kabisa groeit! Omdat wij groeien zijn wij op zoek naar gepassioneerde collega’s die ons team komen versterken. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en bieden wij de uitdagingen die je zoekt? Kom dan ons team versterken en help ons onze groei te realiseren! Stuur je CV met motivatie naar recruitment@kabisa.nl. Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie, neem dan telefonisch contact op met Vivian Say via 0495 430798.