Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ambitieuze allround Webmaster bij Every Angle (Gouda)

 • Geplaatst op: 08-08-2016

Every Angle

Ambitieuze allround Webmaster voor 32 uur per week

Als allround Webmaster bij Every Angle maak jij onderdeel uit van de marketingafdeling. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website en zorg jij ervoor dat deze up-to-date is. Naast het verwerken van content (tekst en beeld) voor de website, via Wordpress of PHPMYADMIN, ben je ook verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website. Je weet een aangeleverd grafisch bestand gemakkelijk om te zetten in een webpagina en kunt gemakkelijk data uit de database halen mbv PHP. Ook CSS klinkt als muziek in je oren. Verder beschik je over de kennis om custom templates te bouwen en die te koppelen aan Wordpress of PHPMYADMIN.

Daarnaast heb je ook ervaring met het maken van landingspagina’s met het oog op SEO, ben je bekend met Google analytics en weet je hier gemakkelijk rapportages uit te halen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring
 • Ervaring met CSS en HTML
 • Ervaring met Adobe Photoshop
 • Kennis van SEO
 • Technisch onderlegd:
  • Ervaring met PHP, Mysql + PHPMYADMIN
 • Proactief en zelfstandig werkend
 • Zeer goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Gevoel voor humor

Wij bieden jou

 • Een leuke, afwisselende baan in een prettige informele werksfeer
 • Veel flexibiliteit, veel ruimte voor eigen invulling van je taken
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door training en ervaring
 • Je maakt deel uit van een zeer vakkundig en gedreven team
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij zijn trots op ons bedrijf en werken graag samen met gemotiveerde collega’s die de trots op hun werkgever en eigen inzet en resultaten hoog in het vaandel dragen. 

Every Angle is een ambitieus en snelgroeiend internationaal softwarebedrijf. Wij leveren SAP-gecertificeerde add-on software die eindgebruikers in staat stelt om snel en flexibel analyses te doen op SAP-data.

SAP is een softwarepakket dat door (zeer) grote en veeleisende bedrijven wordt gebruikt. Hierdoor ligt de lat bij Every Angle heel hoog. Every Angle is geen standaard werkgever en is dan ook altijd op zoek naar nieuwe collega's die op dit niveau aan de slag willen om de kwaliteit van ons bedrijf te waarborgen. Wij vragen hen dan ook om initiatieven te tonen en om persoonlijke talenten en kwaliteiten professioneel in te zetten opdat ze zich verder kunnen ontwikkelen binnen ons unieke bedrijf.

Zie jij jezelf werken als Webmaster bij Every Angle?

Neem dan contact op met Mw. Geertruida Mulder op telefoonnummer +31 (0)182 577 744. Je kan haar ook je motivatie en CV sturen via: recruitment@everyangle.com.