Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Bossers & Cnossen (Groningen)

  • Geplaatst op: 03-08-2016

Bossers & Cnossen

Wij zijn Bossers & Cnossen. Sinds jaar en dag houden we ons bezig met ICT-oplossingen. We beheersen en beheren het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van complete werkomgevingen via de cloud. Het landschap van ICT is altijd in verandering en wij veranderen mee. We weten wat er leeft en wat er speelt. Hierdoor bieden we onze opdrachtgevers altijd state of the art oplossingen zodat ze verder kunnen groeien.

Onze noordelijke roots zorgen voor een pragmatische aanpak. Afspraak is afspraak en levering binnen budget en tijd zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Onze voortdurende zoektocht naar nog beter en up-to-dater gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving. Waarin volop ruimte is voor medewerkers én opdrachtgevers om samen te denken, te delen, te verbinden en te groeien.

Jouw rol

Jij zorgt ervoor dat ideeën en ontwerpen worden geïmplementeerd binnen een CMS en gebruikt jouw expertise in de laatste front-end technieken om te adviseren over de (technische) haalbaarheid van wensen en ontwerpen. Met het Presentatiebeheer team vertaal jij ontwerpen naar pakkende narrowcasting templates voor onze klanten. Daarnaast neem jij deel aan verschillende projecten, één daarvan is onze nieuwe corporate website.

Jij bent

Goed bekend met WordPress en andere content management systemen, browser (in)compatibiliteit, HTML(5), CSS(3) en JavaScript. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk en werkt goed samen in meerdere teams. Ook heb je een goed gevoel voor vormgeving. Ervaring als front-end developer is een pré, maar niet perse noodzakelijk.

Wat bieden wij

Een rol met veel diversiteit en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een social business organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling, plezier in je werk en samenwerken met leuke collega’s belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers.

Is dit jouw baan?

Stuur jouw CV met motivatie brief naar hrm@bnc.nl. Solliciteren kan ook online via onze website.

Wil je meer weten, mail of bel dan met:
annemarij.vanderploeg@bnc.nl of hero.visser@bnc.nl
Tel. 050 – 850 69 00

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.