Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij E-sites (Breda)

  • Geplaatst op: 17-08-2016

E-sites

Ben jij bedreven in front-end ontwikkeling, het uitwerken en toepassen van themes en templates? Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor een ultieme shopervaring van de klanten van jullie klanten? Join us!

Je bouwt met het dedicated retail team met e-commerce pioniers aan de beste webshops. Je helpt retailers en e-tailers met het benutten van de nieuwste technologische mogelijkheden voor maximaal effect online én op de winkelvloer. Denk aan klanten als Spar, Subway en Brabantia.

Als frontender werk je onder andere aan webshops die we opzetten en doorontwikkelen. Concepten worden door jou uitgewerkt tot een perfect functionerend geheel, waardoor de eindgebruiker soepel door het totale proces wordt geleid. Je kunt met jouw inzicht, ideeën en expertise direct bijdragen aan het succes van de klant.

Werken met je vaste teamgenoten

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het complete ontwikkelingsproces van een website. Van concept en design tot aan uitwerking, testen en nazorg. Je maakt deel uit van een gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Als front-end developer ontwikkel je de HTML, CSS en Javascript van onze internetprojecten. Je werkt samen met onze (interactie) designers de sive vormgeving uit tot een perfect werkende gebruikerservaring. Je ziet de voordelen van het inzetten van templates en kunt daarmee op een efficiënte manier het gewenste resultaat bereiken. Je zorgt ervoor dat de webshop een optimale werking heeft op alle moderne devices en browsers.

Je ziet front-end als een echt vakmanschap en bent op de hoogte van de nieuwste frontend technieken en tools. Naast uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript ben je ook bekend met LESS en/of Sass en heb je oog voor vormgeving en interactie.

Persoonlijke ontwikkeling centraal

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In goede tools en apparatuur. En in jou. Zo kun je rekenen op mogelijkheden om certificaten te behalen en congressen te bezoeken. En een lidmaatschap van Fronteers natuurlijk. Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. En wat denk je van interne trainingen en praktische workshops? We willen je helpen jouw kennisniveau constant te verhogen.

Ja hoor! Toch een paar bulletpoints:

Jij bent onze ideale kandidaat als jij beschikt over...

  • hbo werk- en denkniveau.
  • een of meerdere jaren ervaring in front-end development.
  • enthousiasme voor het vak en overtuiging in je eigen kennis en kunde.
  • uitgebreide kennis van HTML, CSS en Javascript
  • een drive om te blijven leren en ontwikkelen
  • kennis van Magento, Magento 2.0,  templates, theming is een dikke pre

Interesse om kennis te maken? Dan krijgen we graag een indruk van wat je al gemaakt hebt. Da's wat ons betreft belangrijker dan waar je hebt gewerkt. :) Voor meer vragen kan je contact opnemen met Johan van den Berg (HR-adviseur) via johan@e-sites.nl.

Solliciteer nu: http://bit.ly/frontenddevvac.