Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front end javascript developer bij BBN Adviseurs (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 19-08-2016

BBN Adviseurs

Een eerste kennismaking

Wij zijn bbn adviseurs, met circa 100 man vol enthousiasme actief voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector. Wij bieden expertise op maat aan zorgverleners, beleggers, ontwikkelaars, corporaties, overheden, exploitanten (van sport, cultuur en horeca), hulpdiensten, onderwijsinstellingen en bedrijven.

Een groeiend aantal opdrachtgevers werkt met onze single page webapplicatie VastgoedMaps, één van onze gebruiksvriendelijke producten waarmee vastgoedportefeuilles worden geanalyseerd en strategische beslissingen worden onderbouwd. Door het succes van dit product zoeken wij een front end javascript developer ter versterking van het team dat VastgoedMaps doorontwikkelt en beheert.

Functieomschrijving

Als front end javascript developer werk je vooral aan de front end van deze Single Page Application in Javascript. Tegelijkertijd kijk je mee in de back-end: je scrumt in een klein en hecht team waar ruimte is voor eigen ideeën. Binnen het team wordt intensief samengewerkt, waarbij een ieder op zelfstandige wijze invulling geeft aan de eigen bijdrage. Je hebt op collegiale wijze contact met de adviseurs die VastgoedMaps bij de opdrachtgevers gebruiken. Naast VastgoedMaps werk je ook aan nieuwe projecten, waar de nieuwste technieken worden toegepast. Je werkt naar eigen inzicht vanuit één van onze netwerkkantoren in Amsterdam, Rotterdam of Houten. De thuisbasis voor het team is Amsterdam.

Vereisten

Een afgeronde opleiding Informatica/Software engineering op WO of HBO niveau vormt de basis. Daarnaast heb je, bij voorkeur al enige jaren, aantoonbaar ervaring opgedaan met Javascript frameworks (AngularJS), MySQL, MV* pattern, Node.js, Git en Linux. Je bent onderzoekend ingesteld en weet je ontdekkingen op de juiste wijze met je teamleden te delen. Je bent daarnaast resultaatgericht en voelt je verantwoordelijk voor het eigen (deel)product.

Salaris en voorwaarden

Marktconform, in overleg te bepalen. Bij voorkeur gaan wij uit van een fulltime dienstverband, tijdelijk of vast. Bij bbn adviseurs kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Mail je cv en motivatie naar info@bbn.nl. Wil je meer weten over vacature of bbn adviseurs, neem dan contact op met Maarten Pullen: 088 - 2267499.