Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontender bij ProjectsOne (Breukelen)

  • Geplaatst op: 31-08-2016

ProjectsOne

Per direct hebben wij plaats voor een briljante Frontender, voor een periode van minimaal 6 maanden met de mogelijkheid voor vast dienstverband.

Over ons

ProjectsOne is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit 11 enthousiaste, ervaren professionals met uitgebreide kennis van het verbeteren van processen en organisaties. We voeren projecten uit, geven trainingen, doen coaching trajecten en begeleiden implementaties. Omdat een organisatie geen proeftuin is en  veranderingen al complex genoeg zijn, gaan wij samen met onze klanten voor: in één keer goed.

Over de functie

YouPlan werd ontwikkeld door ProjectsOne om onze klanten te helpen om complexe planningen flexibel in te vullen. YouPlan is bewezen succesvol en de vraag naar dit product stijgt met de dag. Het is aan jou om YouPlan verder uit te werken: zowel in het beheer als in nieuwe toepassingen. Daarnaast ontwikkel je nieuwe technologie, zoals mobile apps en web-applicaties. Je werkt in een team samen om YouPlan tot een succes te maken.

Over jou

We zoeken een ervaren Frontender die praktisch en enthousiast is. Je hebt een HBO/academische vooropleiding . Vanzelfsprekend denk je graag mee over oplossingen en stel je je proactief op.

Je gaat voor het bereiken van resultaten en bent flexibel.

Wat moet je in huis hebben?

Wij zoeken mensen met IQ én EQ: analytisch, sociaal vaardig en met gedrevenheid om klanten en collega’s te helpen succesvol te zijn. Daarbij hoort een enthousiaste “can do”-mentaliteit.

Verder vragen we:

  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en flexibel, en beschikt over een goed relativeringsvermogen, met gevoel voor humor.
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met Javascript Frameworks.
  • Ervaring met ReactJS
  • Ervaring met Redux en UX (user experience) is een plus!
  • Je bent analytisch sterk.
  • Bereid tot regelmatig te werken in ons kantoor te Breukelen.

Wat bieden wij?

Bij ProjectsOne werk je met het beste team, samengesteld uit verschillende achtergronden en disciplines. We bieden een plek waarin je professionele en persoonlijke groei gegarandeerd is en waarin training, coaching en feedback een integraal onderdeel zijn van je werk. Je komt te werken in een informele cultuur, waar ruimte is voor eigen initiatief en waarin collegialiteit en communicatie de belangrijkste waarden zijn.
ProjectsOne staat voor flexibiliteit. Het spreekt daarom voor zich dat we op basis van jouw wensen het best mogelijke pakket van arbeidsvoorwaarden bieden.

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sven den Boer: 023-7078115 of stuur je reactie naar info@projectsone.nl.